Νέο χτύπημα για Κασίγιας: Διαγνώστηκε με καρκίνο η σύζυγός του!

Μετά την περιπέτεια της υγείας του Ίκερ Κασίγιας, ακόμα μία άσχημη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για την οικογένεια του Ισπανού τερματοφύλακα. 

Η σύζυγος του, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα, έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. 

Μάλιστα, υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες, ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει. 

«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες, τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες, στους οποίους θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος που συγκλονίζει με την αποκάλυψη της σχετικά με την υγεία της. 

Όλα αυτά μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο σύζυγος της, που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του.
Πηγή: sport-fm.gr