«Έκανε μεταγραφικές λίστες, δεν είχε ιδέα τι ερχόταν»!

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τον Γιάννη Αναστασίου η λύση της συνεργασίας του με την Ομόνοια, μολονότι οι δύο πλευρές είχαν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το Sportime.gr, κατά το οποίο ο Ελλαδίτης τεχνικός βασιζόταν στη στήριξη που του είχε δοθεί πρόσφατα από τη διοίκηση και ήταν παντελώς ανυποψίαστος για τη χθεσινή εξέλιξη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας τον είχε στηρίξει και έλεγε ότι και του χρόνου, ο Γιάννης Αναστασίου θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι εξελίξεις όμως έφεραν τα πάνω-κάτω και ο γνωστός προπονητής, τέθηκε εκτός ομάδας. Τι έφταιξε και ήρθαν όλα τούμπα; Σίγουρα τον ρόλο τους έπαιξαν οι οπαδοί της ομάδας.

«Φώναζαν» πως ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι αυτός που χρειάζεται η Ομόνοια. Η αλήθεια είναι πως η πορεία της ομάδας ήταν απογοητευτική. Έκτη θέση με το ζόρι στην βαθμολογία και μέτριες εμφανίσεις, με εξαίρεση ίσως τους παίκτες που ο ίδιος έφερε στην ομάδα. Και παρά την στήριξη που έδειξε ότι του παρέχει η διοίκηση, μάλλον τελικά… λύγισαν στις πιέσεις των οπαδών. Αυτό που τονίζει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, είναι πως ο Έλληνας τεχνικός, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι θα ακολουθούσε!

Μέχρι το περασμένο Σάββατο, εργαζόταν στο να γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, στο πρωτάθλημα Κύπρου. Και δεν είχε την παραμικρή ένδειξη ότι κάτι τέτοιο θα ερχόταν. Έκανε και λίστες για πιθανές μεταγραφές ποδοσφαιριστών, αλλά οι εξελίξεις τον πρόλαβαν… Έτσι, ψάχνει πλέον για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μιας και τα πράγμα εξελίχθηκαν, όπως εξελίχθηκαν στους «πράσινους«».

Δειτε Επισης

Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»