Το πρώτο όνομα για την μετά-Τραμετσάνι εποχή!

Επισήμως υπάρχει σιγή ιχθύος όσον αφορά το θέμα παραμονής του Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ, όμως φαίνεται ότι ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης από τους γαλαζοκιτρίνους για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Είτε για οικογενειακούς λόγους, είτε λόγω πρότασης από άλλη ομάδα, φαίνεται ότι ο αυριανός (22/05) τελικός απέναντι στην ΑΕΛ θα είναι ο τελευταίος του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο της ομάδας της Λευκωσίας.

Σε ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου, ο 48χρονος τεχνικός έμμεσα επιβεβαίωσε την πρόθεση αποχώρησης. «Από την αρχή που ήρθα στην ομάδα, ήξερα ότι κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι το τελευταίο. Έτσι θα είναι και το αυριανό. Θα αγωνιστούμε για το νταμπλ».

Πάντως, μετά το άκουσμα της πρόθεσης του προπονητή του ΑΠΟΕΛ άρχισε η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στον Αρχάγγελο και όπως μεταδόθηκε από τον Super Sport FM υπάρχει φημολογία για πιθανότητα επιστροφής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα έπαιζε το όνομα του Σέρβου τεχνικού από τη στιγμή που ο πάγκος της ομάδας της Λευκωσίας πιθανόν να είναι «ορφανός». Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ έζησε τις ενδοξότερες στιγμές στην ιστορία του, αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ