Κέρκεζ: «Είμαστε έτοιμοι, προετοιμαστήκαμε καλά...»

Στη σημερινή (21/05) συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό κυπέλλου ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε ότι η ομάδα του έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο γήπεδο και ότι αύριο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και το κύπελλο.

Αναλυτικά:

«Δέκα χρόνια μετά από τον τελικό μου ως ποδοσφαιριστής είμαι εδώ ως προπονητής. Ελπίζω να μην έχει την ίδια κατάληξη. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πετύχαμε την έξοδο στην Ευρώπη, ελπίζω να πάρουμε το κύπελλο. Αξίζει ο Πάολο το βραβείο του προπονητή της χρονιάς και τον συγχαίρω γι΄αυτό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ευρώπη, μακάρι να μπουν στους ομίλους. Με όλον τον σεβασμό, την Τετάρτη θα είμαστε πολύ μεγάλος αντίπαλος. Προετοιμαστήκαμε καλά. Ελπίζω να είμαστε οι νικητές».

Ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσα Τζούνιορ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όπως ανέφερε και ο προπονητής είναι σημαντικό παιχνίδι θα παίξουμε και για την ομάδα, για τους φιλάθλους και για την ιστορία. Θα παίξουμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Λεμεσό και για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».