Αποκαλύψεις Σωφρόνη για το μέλλον του Ρομπέρζ στον Απόλλωνα

Στα θέματα προγραμματισμού και την επόμενη μέρα ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή. 
 
Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φλέγον θέμα του Βαλεντίν Ρομπέρζ - τον οποίο τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να βρίσκεται στην έξοδο από τον Απόλλωνα - λέγοντας ότι για τον Γάλλο αμυντικό θ' αποφασίσει η διοίκηση των κυανολεύκων. 
 
Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:
«Σίγουρα τα αίτια είναι κάποια πράγματα που έγιναν κατά την διάρκεια της σεζόν. Το πιο σοβαρό θέμα ήταν η ατυχία που είχε η ομάδα με κάποιους τραυματισμούς που δεν τους περιμέναμε. Η απώλεια του Μάγκλιτσα παρόλο που πιστεύαμε ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις, αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Ο Φοπαλά είχε τραυματισμούς. Κάπου εκεί με αυτές τις απώλειες κάπου χάσαμε τη διεκδίκηση του τίτλου.
Δεν έχει σημασία η ηλικία του ποδοσφαιριστή αλλά τι δίνει στο γήπεδο για να μπορέσεις να διεκδικήσεις τον τίτλο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας.
 
Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάδα, να γίνει πιο γρήγορη. Προσωπικά πιστεύω ότι άδικα πέρσι δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Αυτά τα στοιχεία θα μπουν στη νέα ομάδα του Απόλλωνα. Η είσοδος στους ομίλους δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι μεγάλη υπόθεση μια κυπριακή ομάδα να μπαίνει στους ομίλους. Είναι άδικο για τον Απόλλωνα η εικόνα που έμεινε στο τέλος. Σίγουρα είναι θετικό που ο Ματίας ο Καρώ και ο Πίττας βοήθησαν στις ομάδες του. Θα είναι στο οπλοστάσιο για τη νέα χρονιά.
 
Είναι θέμα της διοίκησης τι θα γίνει με τον Ρομπέρζ. Ο Βάλε έκανε απίστευτα πράγματα για αυτό τον αγάπησε ο κόσμος. Πρέπει να δείξουμε στήριξη και στον νέο τερματοφύλακα που θα έρθει. Θα έρθουν παίκτες σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να καταλάβουν από την αρχή σε ποια ομάδα έρχονται».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: