Επιλογή που γνωρίζει καλά-Συνεργάστηκαν ξανά στον Ολυμπιακό

Η Ανόρθωση θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο Τιμούρ Κετσπάγια.  Άλλωστε και η επιλογή Γιώργου Γκαλίτσιου δεν είναι τυχαία αφού ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Έλληνα αμυντικού. Οι δύο συνεργάστηκαν πριν από μερικά χρόνια (2009) στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Γκαλίτσιος (6/7/86) άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2004 από τη Λάρισα και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου το 2007 όταν η ομάδα του νίκησε στον τελικό τον Παναθηναϊκό. Μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε κι εντάχθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ την πρώτη χρονιά. Τον Ιανουάριου του 2011 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο κι αμέσως μετά έμεινε ελεύθερος.

Ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε την καριέρα του στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Λόκερεν με την οποία πανηγύρισε το κύπελλο το 2012. Από το 2017 μέχρι πρόσφατα ήταν στην Μουσκρόν.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος διετέλεσε και μέλος των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας (Παίδων, Νέων και Ελπίδων). Το 2009 κλήθηκε και στην Εθνική αντρών για το ματς με την Ουκρανία στα μπαράζ του Μουντιάλ 2010, χωρίς όμως να λάβει χρόνο συμμετοχής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: