Η ΚΟΠ βραβεύει τους κορυφαίους της χρονιάς

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, η ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της ΚΟΠ, θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Pavilion στη Λευκωσία. Η γιορτή θα αρχίσει στις 20:00 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2. Ώρα προσέλευσης λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης 19:30.

Στην Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας θα τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της χρονιάς τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ξεχωριστή όπως πάντα θα είναι η στιγμή των τιμητικών βραβεύσεων, που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Εθνικές ομάδες
Θα τιμηθούν ομάδες για την συμβολή τους στις Εθνικές μας ομάδες αλλά και οι πολυτιμότεροι διεθνείς μετά από εισηγήσεις των Ομοσπονδιακών μας προπονητών.

Με βάση το σύνολο λεπτών συμμετοχής ποδοσφαιριστών τους στις Εθνικές μας ομάδες, θα βραβευτούν οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΠΟΕΛ για την Εθνική Παίδων U17
Νέα Σαλαμίνα για την Εθνική Νέων U19
Απόλλων για την Εθνική Ελπίδων
ΑΠΟΕΛ για την Εθνική Ανδρών

Σε ατομικό επίπεδο θα βραβευτούν οι πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές μετά από εισηγήσεις των Ομοσπονδιακών μας προπονητών.

Πολυτιμότερος στην Εθνική Futsal ο Γιάννης Ιωάννου (Ομόνοια), στην Εθνική Ελπίδων ο Ανδρέας Καρώ (Πάφος FC) και στην Εθνική Ανδρών ο Κωστάκης Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ) που θα του απονεμηθεί το βραβείο «Κωστάκης Κουτσοκούμνης».

Πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Νεανίδων η Χαρά Χαραλάμπους (Λευκοθέα Λατσιών) και πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Γυναικών η Ξένια Γεωργίου (Λευκοθέα Λατσιών).

Άλλες βραβεύσεις
Κορυφαίος προπονητής του Πρωταθλήματος Cyta μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων Α’ Κατηγορίας έχει αναδειχτεί ο Πάολο Τραμεζάνι του ΑΠΟΕΛ.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλήματος Cyta, επίσης μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων Α’ Κατηγορίας έχει αναδειχτεί ο Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ.

Οι προπονητές των ομάδων Α’ Κατηγορίας ψήφισαν ως κορυφαίο νέο ποδοσφαιριστή του Πρωταθλήματος Cyta το  Ματίας Σπόλιαριτς της Αλκής.

Οι προπονητές των ομάδων του Πρωταθλήματος Νέων U19 ψήφισαν ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών τον Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης της Ανόρθωσης ψηφίστηκε από τους προπονητές ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 17 ετών.

Στο Πρωτάθλημα Γυναικών, κορυφαία ποδοσφαιρίστρια ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων του Γυναικείου Πρωταθλήματος η Ελένη Μάρκου των Apollon Ladies.

Ο Τάσος Σκαμπύλης της Ομόνοιας ψηφίστηκε από τους προπονητές του Πρωταθλήματος Futsal ως ο κορυφαίος του Πρωταθλήματος Futsal.

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στο Futsal ψηφίστηκε από τους προπονητές ο Αλέξης Τσίτσος της Αραράτ / Fonbet.

Κορυφαίοι διαιτητές της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 έχουν αναδειχτεί ο Γιώργος Νικολάου και ο Τιμόθεος Χριστοφή και κορυφαίοι βοηθοί διαιτητές ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Μάριος Καλογήρου.

Στη γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ θα ανακοινωθεί επίσης το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και θα βραβευτεί ο ποδοσφαιριστής που το πέτυχε.

Θα βραβευτούν επίσης οι πρώτοι σκόρερ των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας καθώς και η ομάδα με την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος Cyta.

Στην Α' Κατηγορίας πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Νέμετς (Πάφος), στη Β' Κατηγορία ο Ράμος (Ολυμπιακός) και στη Γ’ Κατηγορία πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Παναγιώτου της Ομόνοιας Ψευδά.

Δειτε Επισης

Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης