Πέταξε την «καυτή πατάτα» στον Παπασταύρου ο Αναστασίου!

Προκαταλαμβάνοντας τις ερωτήσεις για την παρουσία του στον πάγκο της Ομόνοιας και την ερχόμενη περίοδο ο Γιάννης Αναστασίου, μετά από ένα μικρό απολογισμό της θητείας του στην ομάδα, παρέπεμψε για όλα τα υπόλοιπα στη διοίκηση του συλλόγου.

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν, βάλαμε αρκετά νέα παιδιά, θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και να δούμε πού βρίσκονται. Προηγηθήκαμε, είχαμε ευκαιρία για δεύτερο τέρμα. Κάποια στιγμή η ΑΕΚ ως πιο έμπειρη ομάδα περίμενε το λάθος, το εκμεταλλεύτηκε και χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, κρατάω αυτό και συνεχίζουμε.

Θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό για την χρονιά. Όταν ήρθα η ομάδα, ήταν σε δύσκολη θέση αγωνιστικά. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Ήμασταν εφτά βαθμούς πίσω από την 6η θέση. Τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια στην πέμπτη. Φέραμε κάποιους παίκτες τον Γενάρη για να βάλουμε ταχύτητα. Κολοβός και Μαυρίας το έκαναν, κλήθηκαν και στην εθνική, ο Ατζαγκούν μας βοήθησε στο πρέσινγκ, όχι όμως επιθετικά, όπως ήθελα. Εξελίξαμε παίκτες όπως ο Τζιωνής και ο Χαραλάμπους. Παίκτες μας πλέον έχουν μεταπωλητική αξία.

Στα πλέι οφ θέλαμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί και με εξαίρεση τον αγώνα με την Σαλαμίνα το κάναμε. Βελτιώσαμε πολλά πράγματα, όπως η φυσική κατάσταση, το τακτικό κομμάτι. Θέλουμε δουλειά ακόμη, αλλά φάνηκαν σημάδια βελτίωσης στην ομάδα. Είναι ένας μίνι απολογισμός από μένα.

Για να σας προλάβω, γιατί υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα. Για μένα αυτό που ισχύει είναι ότι πριν δύο βδομάδες κάναμε συζήτηση με την ομάδα και αποφασίσαμε κάποια πράγματα. Ακολούθως έγινε η συνέντευξη Τύπου και μιλήσαμε για όλα. Αυτό γνωρίζω και αυτό μπορώ να πω εγώ. Για τα υπόλοιπα αποταθείτε στη διοίκηση», σχολίασε ο Ελλαδίτης τεχνικός.