Ο Σωφρόνης έστειλε... ραβασάκι στον Ρομπέρζ!

Με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων του Απόλλωνα στη σεζόν ο Σωφρόνης Αυγουστή προχώρησε -στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα- σ' ένα μικρό απολογισμό, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα έμμεσο, πλην σαφές μήνυμα προς τον Βαλεντίν Ρομπέρζ που ζήτησε να μείνει εκτός ομάδας για το παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής.

«Έχει ολοκληρωθεί μια πολύ δύσκολη σεζόν, επειδή, και σωστά, ο κόσμος του Απόλλωνα διψά για ένα πρωτάθλημα. Όλοι σε αυτή την θέση θα προσπαθήσουμε να μπούμε την νέα σεζόν στον μαραθώνιο με στόχο και τις δύο διοργανώσεις. Θα δυναμώσουμε όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα.

Πρώτος στόχος είναι να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Δεν με χαλά καθόλου που ξεκινάμε νωρίς, οι παίκτες που θα είναι του χρόνου δεν έπαιξαν σήμερα, είναι για ξεκούραση.

Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές στο Κολόσσι, αλλά κανένας, μα κανένας, δεν είναι υπεράνω από την ομάδα! Όσα έγιναν την περασμένη χρονιά είναι μάθημα για όλους. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλο σωματείο και όλοι θέλουν να δουλέψουν σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα.