Ομόνοια: Έπαιξε... καθυστερήσεις στο θέμα Αναστασίου!

Δίχως να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την κυρίαρχη φημολογία πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το τελευταίο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας απάντησε ο Αντρέας Δημητρίου στο ερώτημα για το μέλλον του Ελλαδίτη τεχνικού.

Σε σχετικό ερώτημα που του έγινε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στην Αρένα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας αποκρίθηκε στην κάμρρα της Cytavision: «Δεν θα κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση για ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Κατανοούμε το ενδιαφέρον και την αγωνία του κόσμου. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνουν την στιγμή που πρέπει. Αυτή είναι η τοποθέτηση που έχουμε σε ότι αφορά στα θέματα προγραμματισμού. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνονται την στιγμή που πρέπει να γίνονται. Αυτό είναι το μήνυμα προς τον κόσμο. Ξέρουμε την αγωνία του, την αντιλαμβανόμαστε, αλλά επαναλαμβάνω ότι οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνονται την στιγμή που πρέπει».

Ακολούθως ο Αντρέας Δημητρίου τοποθετήθηκε για τις κινήσεις με στόχο να επιστρέψει η Ομόνοια πιο ισχυρή: «Ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Δουλεύουμε μεθοδικά, χωρίς μεγάλα λόγια. Κινούμαστε με βάση τον σχεδιασμό που έχει ετοιμαστεί. Χωρίς φλυαρία, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε μία κατεύθυνση στον κόσμο και να περιμένει ο κόσμος ενημέρωση για το τι θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που πρώτιστα ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να γίνει χαρούμενος για την Ομόνοια και θα δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση».