Άρχισε το πάρτι της φιέστας με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΛ στο ΓΣΠ με 4-0. 

Οι γαλαζοκίτιρνοι, που εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ανέμεναν την απονομή του τίτλου με το τέλος της αναμέτρησης, κέρδισαν με σχετική ευκολία την ομάδα της Λεμεσού, λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή τους για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την κατοχή της μπάλας σε γκολ στο 28', με τον Εφραίμ μετά από τρομερή κίνηση από αριστερά και αφού πέρασε την μπάλα μέσα από τα πόδια του Γκαστανιάγα, έδωσε στον Μπέζιακ ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Χωρίς να δείχνει σημάδια αντίδρασης η ομάδα της Λεμεσού, ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, με τον Μπέζιακ να... ξανακτυπάαει δεύτερη φορά και στο 57' μετά από ασταθή απόκρουσε του Πρόσεκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.  

Το τρίτο τέρμα των γαλαζοκιτρίνων, προήλθε από τα ένδεκα βήματα, με τον Αλωνεύτη ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, να το εκτελεί εύστοχα για το 3-0. 

Συνέχεια στον χορό των τερμάτων έδωσε ο Μπάλογκ ο οποίος στο 76' από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. 

Ο ΑΠΟΕΛ, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος φιγουράρει στην πρώτη θέση με 70 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ παρέμεινε στην 4η με 55 βαθμούς. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ: Ρόμο, Μερκής (72' Καλογήρου), Πολυκάρπου, Φατσινέτι, Κασίνι, Αρτυματάς, Εφραίμ, Ζαχίντ (55' Μοράις), Αλωνεύτης, Μπάλογκ, Μπέζιακ (75' Αρτεμίου)

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Κυριάκου, Γκοντάλ, Γκαστανιάγα (46' Νταβόρ), Γουίλερ (60' Μιχαηλίδης), Λεάντρο, Φιντέλις, Τζαρσίνιο, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου, Μυτίδης (60' Χουράδο)