«Πυρά» από Ολυμπιακούς: «Διακόψετε ξανά το πρωτάθλημα που σας περνά»

«Βολές» προς διάφορες κατευθύνσεις στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Λευκωσίας απαντώντας ουσιαστικά σε δηλώσεις και ανακοινώσεις που ακολούθησαν μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Οθέλλο.

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται στα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας αφήνοντας αιχμές για τους κόκκινους φακέλους και τα μέτρα που λήφθηκαν από την Ομοσπονδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το μαυροπράσινο δίλεπτο... φωτιά κόντρα στον Οθέλλο

Η ανακοίνωση:

«Είναι που λέτε ΤΑΚΤΑΚΑΛΙΤΕΣ μου να τρελαίνεσαι με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε. Απλά διερωτόμαστε:

Τι να μας πεις κι εσύ ρε παλαίμαχε που ΓΕΛΑΕΙ κι ο Τόρρες που σ’ έχει για συμπαίχτη;

Τι να μας πεις κι εσύ ρε προπονηταρά που ξέχασες να ΣΥΓΧΑΡΕΙΣ την αντίπαλο συμπολίτισσα ομάδα που σε 12’ σε έκανε να φαίνεσαι Γιόχαν Κρόιφ (το ξέρουμε είναι ύβρις).

Τι να μας πείτε κι εσείς ρε "τεράστιοι οπαδοί" που στην ομοσπονδία μάλλον ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ για να βρουν τρόπο να μην τιμωρηθεί η ομάδα σας από τους τόσους φακέλους που εμπλέκεται;

Και τέλος ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΠ, που προβληματίζεστε και στηρίζεστε στην «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» για να βγάλετε ανακοίνωση ΠΡΙΝ καν να διεξαχθεί ένας αγώνας όταν για τους πολυάριθμους κόκκινους ΓΕΝΟΜΕΝΟΥΣ φακέλους και τους αποδεδειγμένους εκφοβισμούς σε αποδυτήρια δεν έχετε γράψει το παραμικρό; Και όταν επίσης για ένα χρόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αγωνιζόταν στην Α κατηγορία σχεδόν εξ’ολοκλήρου (και καμάρι του) με κύπριους ποδοσφαιριστές-μέλη σας δεν βγάλατε ούτε κιχ για να πείτε έστω μια καλή κουβέντα; Πόσο κόμπλεξ μπορεί τελικά να έχετε μαζί μας και πόσο τελικά σας ενοχλεί ενδεχομένη άνοδος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; Είναι προφανές μάλλον από που και ποιόν πηγάζει αυτή η εμπάθεια και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το αντιλαμβανόμαστε.

Αν δεν σας αρέσει κύριοι, διακόψτε ξανά το πρωτάθλημα που σας περνά, και εισηγηθείτε ποινές από το 2025 και μετά... Έτσι για να τα λέτε πιο συχνά και όχι μόνο για φαγητό...

Κατά τα άλλα αδέρφια Τακτακαλίτες,
Καλό Πάσχα σας ευχόμαστε, κοντά στις οικογένειες σας. Όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για τους τρεις εναπομείναντες τελικούς μέσα στον Μάη. Ταπεινά και προσγειωμένα, να μην δώσουμε την χαρά σ’ όλους αυτούς που θερμοπαρακαλούν να αποτύχουμε χαρίζοντας τους την άνοδο.

Την Τρίτη ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός για όλα μας τα μέλη μετά τις 19:31.Θα υπάρχουν και τα νέα κοντά παντελονάκια για όποιον γουστάρει.

Στηρίζουμε όλοι τον σύνδεσμο μας!»

Δειτε Επισης

Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο Μισέλ απάντησε στον Τραμπ για την στήριξη στην Ουκρανία-«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στο αγελαδινό γάλα, προειδοποιεί ο ΠΟΥ-Σε πολύ υψηλές ποσότητες ο ιός
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη