Επίσημη θέση Νέας Σαλαμίνας για τρεις ανανεώσεις και το... φλερτ με Χριστοφόρου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν αρχίσει ήδη τις προσπάθειες για ανανεώσεις συμβολαίων. 

Το μέλος της διοίκησης, Γιώργος Κωσνταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την προσπάθεια του συλλόγου της Αμμοχώστου  να κρατήσει στην ομάδα τους Βεσλόφσκι, Χριστοφόρου, Τιάγκο και Κίνγκσλεϊ.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές ενόψει και του επόμενου αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα. Πιστεύουμε ότι θα εξελιχθούν θετικά κάποια θέματα που αφορούν προσπάθεια για παραμονή ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει μια αισιοδοξία και μια υγιής κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας μας».

Για τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα της Κύπρου. Αυτές οι νίκες σε ανεβάζουν επίπεδο, σε μεγαλώνουν σαν ομάδα και έφερε μεγάλο ενθουσιασμό η τελευταία νίκη. Δεν είναι μόνο το εύρος του σκορ αλλά για 65-70 λεπτά η ομάδα μας είχε εκπληκτική παρουσία. Συνεχίζουμε, θέλουμε να χτίσουμε στη φετινή πορεία. Να ευλογήσουμε και τα γένια μας. Η υγεία στη Νέα Σαλαμίνα είναι οι καρποί της σωστής διαχείρισης και οργάνωσης τα τελευταία χρόνια».

Για την περίπτωση Τιάγκο: «Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή, υπάρχει θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις. Προσωπική μου αντίληψη είναι ότι κυλά η υπόθεση προς το να κλείσει θετικά και να ανανεωθεί η συνεργασία. Μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που χρίζουν κάποιας συζήτησης. Είμαστε κοντά στο οικονομικό και υπάρχουν απλά κάποια μικρά προσωπικά θέματα».

Για τον Βεσελόφσκι: «Είναι ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό. Πάγωσε κάπως το θέμα γιατί έχουμε μια διαφορά στο οικονομικό. Τα οικονομικά δεδομένα είναι στο τραπέζι, καταθέσαμε την πρότασή μας και περιμένουμε. Ίσως αξιολογήσουμε ξανά το θέμα αργότερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις όχι μόνο για τον Βεσελόφσκι αλλά για όλους, είναι αυστηρή η πολιτική του σωματείου και θα παραμείνουμε πιστοί».

Τι γίνεται με θέμα Κίνγκσλεϊ: «Είναι μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα έχουμε συνάντηση μαζί του για να ακούσουμε κάποια πράγματα που θέλει να μας πει αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει και αυτό το θέμα θετική κατάληξη. Έχει κάποια οικογενειακά θέματα αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση».

Για το θέμα Κύπρου Χριστοφόρου: «Εκφράσαμε την επιθυμία να τον κρατήσουμε, το βλέπει θετικά και ο ίδιος και θα έχουμε μια συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ