«Το χρήμα βγήκε από τον παράδεισο – Εχθροί με τον Τορναρίτη στο ποδόσφαιρο»

Ξεκάθαρες αιχμές για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας αφήνει ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Τορναρίτη αλλά και στην ατυχία του Άρη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο χθεσινό (24/4) παιχνίδι με τον Οθέλλο.

Οι δηλώσεις του:

«Είδα μια ασπρόμαυρη ταινία που έλεγε ότι το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Τώρα άλλαξε είναι έγχρωμο. Πλέον, βγήκε το χρήμα από τον παράδεισο. Αυτοί που έχουν λεφτά και συντηρούν τις ομάδες τους, τα καταφέρνουν».

«Με τον Τορναρίτη έχουμε καλή σχέση. Στο ποδόσφαιρο όμως είμαστε εχθροί. Ό,τι δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός σε 4-5 αγωνιστικές, τα κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά».

Για την προσπάθεια για την άνοδο και τη δυσκολία μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού: «Πάντα θέλουμε να έχουν κακά αποτελέσματα οι αντίπαλοι. Χθες ήμασταν άτυχοι. Κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός και έχει το πάνω χέρι. Το σημαντικό είναι να μην χάσουμε άλλους βαθμούς. Απομένουν τρία παιχνίδια και πολλά μπορούν να γίνουν. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Παρακολουθούμε τις άλλες δύο ομάδες, ίσως χάσουν βαθμούς».