Το περιουσιακό στοιχείο της Νέας Σαλαμίνας από τη Βραζιλία!

Άντερσον Κορέια, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε από τη Βραζιλία για να καλύψει στο έπακρο το αριστερό άκρο της άμυνας της Νέας Σαλαμίνας.

Τόσο στην περσινή χρονιά, όσο και στη φετινή κατάφερε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της πορείας των ερυθρολεύκων, με τη φανέλα των οποίων κατάφερε να σκοράρει και τέσσερα τέρματα – αξιοσημείωτο ότι στις προηγούμενες ομάδες του δεν είχε χρηστεί σκόρερ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Τα τρία γκολ ήταν στην περσινή σεζόν, ενώ στην τρέχουσα σεζόν βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Σκόραρε, δηλαδή, απέναντι στην ομάδα που φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στους… μνηστήρες για τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Κορέια με τις επιδόσεις του στην ομάδα της Αμμοχώστου αύξησε κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία. Το transfermakt (ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε κοστολογήσεις παικτών και ομάδων) από την ημέρα που ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Νέα Σαλαμίνα ανέβασε τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη κατά 150.000 ευρώ.

Το καλοκαίρι του 2017 όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους ερυθρολεύκους κοστολογείτο για 250.000 ευρώ, ενώ στην αξιολόγηση που έγινε τον Απρίλιο του 2018 η τιμή του ανέβηκε στις 350.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον τελευταίο έλεγχο έφθασε στις 400.000 ευρώ.

Ο Κορέια διατηρεί συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα και όποιος επιθυμεί να τον αποκτήσει, από Κύπρο ή εξωτερικό, θα πρέπει να ικανοποιήσει και τους ερυθρολεύκους, που σύμφωνα με χθεσινό (23/04) ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 350-400 χιλιάδες ευρώ (διαβάστε ΕΔΩ).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη