Έκοψε τη φόρα στις μεγάλες ομάδες ο «Καραβίδας» - Έδειξε περίσσια αυτοπεποίθηση

Τη φόρα στους μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου έκοψε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» στέλνοντας το μήνυμα ότι κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν θα παραχωρηθεί.

Μιλώντας στον Super Sport FM εξέφρασε, επίσης, περίσσια αυτοπεποίθηση ότι η ομάδα του δεν θα είναι αυτή που θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση της διαβάθμισης.

Αν υπάρχει ανησυχία για τη βαθμολογική θέση της ομάδας: «Μια χαρά είμαστε στη Δόξα. Δεν ανησυχούμε καθόλου. Αν δείτε πως παίξαμε στα τελευταίας 6 παιχνίδια, δεν πήραμε όσα δώσαμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο τέλος».

Για τον τρόπο που έχασε η ομάδα στην Πάφο: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο β΄ ημίχρονο όμως δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Ξέρουμε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Τελείωσε το παιχνίδι και δεν απογοητευόμαστε».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, θα έχουμε όλους του παίκτες στη διάθεσή μας».

Πού θα κριθεί η διαβάθμιση: «Το έχω πει πολλές φορές πως πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα κριθεί στη τελευταία αγωνιστική. Είτε στο παιχνίδι της Ένωσης με την Αλκή, είτε στο δικό ματς με την Ανόρθωση. Είτε και στα δύο».

Είναι ανταγωνιστικά τα περισσότερα παιχνίδια στον β’ όμιλο: «Ναι είναι αλήθεια αυτό. Είναι καλό που αγωνίζονται και ο Ερμής και η Ανόρθωση, αν και δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τις μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς: «Να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή. Στη Δόξα δεν επαναπαυόμαστε ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου. Είμαστε σε εγρήγορση και να ξέρετε ότι η Δόξα θα γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο».

Για τον Μπόλιεβιτς: «Ο Μπόλιεβιτς είναι δανεικός και έχει εκφράσει πόσο χαρούμενος είναι στη Δόξα και ελπίζουμε ότι θα μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε». 

Για παίκτες που θέλουν άλλες ομάδες: «Για κάποιους παίκτες που έχουν προτάσεις από τις 4-5 μεγάλες ομάδες της Κύπρου, έχω να πω ότι κανείς δεν φεύγει από τη Δόξα. Δεν θα έχουμε πολλές διαφοροποιήσεις αυτό το καλοκαίρι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

LIVE: Υπέβαλαν υποψηφιότητες, έστειλαν ισχυρά μηνύματα Κυνηγοί, Εθνική Δράση και Ανδρόνικος Ζερβίδης
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές
Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού