Ομόνοια: Η προηγούμενη πεντάρα είχε φέρει εξελίξεις...

Ήταν και τότε το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, ήταν και τότε στη Λάρνακα, ήταν και τότε ορισμένο στις επτά το απόγευμα, ήταν και τότε ντροπή και ταπείνωση. Σχεδόν 17 μήνες μετά το 0-5 από την ΑΕΚ στην Αρένα, η Ομόνοια διασύρθηκε χθες με 5-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Ν. ΠΑΠΑΣ GROUP Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Τότε ήταν η πρώτη αγωνιστική του β' γύρου, χθες η έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις το «τριφύλλι» έφτασε σ' ένα ναδίρ μέσα στη σεζόν. Ο Δεκέμβριος του 2017 σηματοδότησε το τέλος της ελπίδας πως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «Μεσσία» για το σύλλογο, ο Απρίλιος του 2019 διέλυσε και την τελευταία αυταπάτη πως στην πρώτη χρονιά ης εταιρείας τέθηκαν -σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο- οι όποιες βάσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, αντάξιας της ιστορίας της.

Η τότε πεντάρα είχε φέρει εξελίξεις σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, καθώς εν μέσω της περιόδου ήταν αδύνατον να γίνουν μαζικές εκκαθαρίσεις και προσθήκες στο ρόστερ. Η χθεσινή πεντάρα θεωρείται δεδομένο πως θα επιταχύνει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Μένει να φανεί, αν και κατά πόσον συνέβαλε και στο να τρωθεί το κύρος του προπονητή.