Τα επόμενα βήματα της Ομόνοιας για το γήπεδο και το τηλεοπτικό

Η διοίκηση της Ομόνοιας και το νομικό τμήμα της αναμένεται να επιδιώξουν συνάντηση με την Primetel σε μια προσπάθεια λύσης του προβλήματος που προέκυψε, λόγω της απόφασης του «τριφυλλιού» για μονομερή τερματισμό της συνεργασίας τους αλλά και την απόφαση του Δικαστηρίου που ακολούθησε με σχετικό διάταγμα το οποίο επέβαλε την τήρηση των όρων σύμβασης των δύο μερών.

Η διοίκηση των πρασίνων επιμένει ότι η συμφωνία η οποία υπογράφτηκε σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την Ομόνοια δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας και ότι δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική και το εκτόπισμα της.

Η ημερομηνία συνάντησης δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Αυτό αναμένεται να συμβεί με την άφιξη του προέδρου της εταιρείας, Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο την Μεγάλη Παρασκευή. Αναμένεται μάλιστα και συνέντευξη εφ' όλης της ύλης από τον κ. Παπασταύρου παρουσία των Γιάννου Αναστασίου και Νεόφυτου Λάρκου.

Την ίδια ώρα στην Ομόνοια συνεχίζουν τις προσπάθειες, μέσω του ΚΟΑ, για την παραχώρηση του Μακαρείου σταδίου για αξιοποίηση του από την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Ομόνοιας θα επιδιώξει νέα συνάντηση, τις επόμενες μέρες και με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Αντρέα Μιχαηλίδη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: