«Το έχουμε δει πολλές φορές, δεν είναι θέμα ατυχίας...»

Εμφανώς απογοητευμένος από τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, και αυτήν στην Αρένα, ήταν ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν μπορούμε να το αλλάξοιυε στο πώς ξεκίνησε, πώς μπήκε στα πλέι οφ και πώς φτάσαμε ως εδώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κλειδώσουμε την έκβαση του πρωταθλληματος υπέρ μας και συνεχώς τις πετάμε. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές σε αυτή τη σεζόν.

Η ΑΕΚ νίκησε με δέκα ποδοσφαιριστές και της αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, δεν είναι θέμα τυχίας ή οτιδήποτε άλλο, όταν δεν έχεις καθαρό μυαλό, δεν σκοράρες και δεν κερδίζεις.

Πάμε σ' ένα παιχνίδι που είναι τόσο σημαντικό που μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι τίτλου. Πρέπε να δπύμε τις επόενες μέρες πώς θα προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι.

Πλέον έχουμε διαφορετικά δεδομένα και πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα δεδομένα. Θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, αν είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Μας έχει στοιχίσει, δεν ξέρω ποια θα είναι η εικόνα στις κερκίδες του ΓΣΠ, όταν θ' αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών.