«Καθάρισε» ο χρυσοκέφαλος Μπενζεμά

Τρίποντο που την εδραιώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας και την φέρνει στο -4 από την 2η της βαθμολογίας Ατλέτικο πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με το άνετο 3-0 της Μπιλμπάο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες συγκινήσεις, όμως στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Καρίμ Μπενζεμά, που ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «μερένγκες».

Η αρχή του ρεσιτάλ του ήταν στο 47', με τον Ασένσιο να κάνει συστημένη σέντρα από τα αριστερά και τον Γάλλο επιθετικό να εκτελεί με καρφωτή κεφαλιά τον Ερερίν για το 1-0.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Μπενζεμά καθώς μετά από λανθασμένη έξοδο του Ερερίν σε εκτέλεση κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα της Ρεάλ στο 76' (έφτασε τα 10 γκολ με κεφαλιές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης), ενώ στο 90' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ο κίπερ της Μπιλμπάο απομάκρυνε άσχημα εκτός περιοχής με το κεφάλι και ο Μπενζεμά έγραψε το τελικό 3-0, για να φτάσει τα 11 γκολ κόντρα στην Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα που έχει βάλει σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην La Liga από το 2009 και μετά που φοράει τη φανέλα των «μερένγκες».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαγέχο, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος (70' Ίσκο), Μόντριτς, Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (70' Μπέιλ), Ασένσιο (84' Μπραχίμ Ντίαθ), Μπενζεμά
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Λεκουέ, Γεράι, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Μπερνίτσε, Σαν Χοσέ, Ετσεμπαρία, Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρθία (76' Αντούριθ), Κόρδομπα (76' Λόπεθ), Ινάκι Γουίλιαμς
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Μέντζη, Παπαχαραλάμπους και Πιερίδη υποστηρίζουν οι Οικολόγοι-Οι εκλεκτοί τους στη Λευκωσία
Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης