Οι δυο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο Αναστασίου με Απόλλωνα

Το επικείμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, την παρουσία της ομάδας του αλλά και την ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική σχολίασε στην επίσημη κάμερα της Ομόνοιας, ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου. 
 
Αναλυτικά:
 
Για το πως προσεγγίζει το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:
«Με την ίδια σοβαρότητα που προσεγγίσαμε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Είναι μια ομάδα που είχε σταθερή πορεία τη φετινή σεζόν και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και στις στημένες φάσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από πλευράς μας, αλλά πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο η εικόνα η δικιά μας και κατά πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί».
 
Τα κίνητρα της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για τα υπόλοιπα:
«Από τη στιγμή που αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα, έχεις κίνητρο τη νίκη. Σίγουρα την περασμένη βδομάδα δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και νομίζω ήταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που έχουμε παίξει ως τώρα αλλά νομίζω γενικά η εικόνα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη τις τελευταίες βδομάδες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ δυνατό από κάθε παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος. Από την άλλη, πρέπει να συνεχίσουμε να κτίζουμε τη νοοτροπία του νικητή και ένα χαρακτήρα που για εμάς δεν υπάρχουν ματς αδιάφορα».
 
Για το τι τον ικανοποίησε και τι όχι από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε στην ουσία τίποτα, ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά, όλες οι γραμμές μας ήταν εκτός λειτουργίας. Με ικανοποίησε πάρα πολύ η εμφάνιση του μικρού Χαράλαμπου, η παρουσία του Παναγή και το κυριότερο στο 2ο ημίχρονο παρά το ότι μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές η ομάδα έκανε ευκαιρίες. Μπορεί να μην της τελείωσε αλλά έδειξε κάποια πράγματα από τις αρετές μας, και αυτό που είπα στα παιδιά να το δείχνουμε από το 1ο λεπτό και όχι μετά το 60’».
 
Για τη διαχείριση του αγώνα με τον Απόλλωνα:
 «Μιλήσαμε ατομικά και προσπαθήσαμε να τους δείξουμε τι πήγε λάθος. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή παρένθεση γιατί η ομάδα τους τελευταίους μήνες δεν ήταν αυτή. Δικαιούται να κάνει μια άσχημη εμφάνιση, αλλά σε αυτό το επίπεδο που θέλουμε να παίξουμε πρέπει να είναι η τελευταία. Θέλουμε να κοιτάμε μπροστά και να σκεφτόμαστε θετικά».