«Έχει το ψυχολογικό προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ»

Μέχρι το τέλος θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τίτλου στον Απόλλωνα, έτσι ώστε να καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα στην υπόθεση πρωταθλήματος.

Αυτό επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ενώ είναι αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (30/3) κόντρα στην ΑΕΚ. 

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον άλλο διεκδικητή του τίτλου. Θα υπάρχει διαφοροποίηση εναλλαγές συναισθημάτων στη συνέχεια και πρέπει να επιδείξουμε σθένος. Μένουν επτά ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να υπερκαλύψουμε τη διαφορά. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δούμε τι θα πετύχουμε τον Μάιο. Είναι στο 50-50 η μάχη για τον τίτλο με τον ΑΠΟΕΛ να έχει προβάδισμα ψυχολογικό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Εκτός είναι ο Χάμπος και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα. Δεν θέμα του ιατρικού επιτελείου. Η διάγνωση ήρθε από το διαγνωστικό. Σήμερα ο Φακούντο έκανε ατομικό. Εκτός θα είναι ο Κέρμπρ. Μπρου και Μάρκοβιτς είναι στη διάθεση του προπονητή. Περιμένουμε για Σελίμοβιτς, Στυλιανού και Καραγιόλ».

Για τους πολλούς αγώνες που μένουν: «Είναι δυο παιχνίδια στο κύπελλο και επτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ούτε το αν ούτε το πώς. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να τα καταφέρουμε».

Για το θέμα της έδρας όταν θα βγει Ευρώπη η ομάδα: «Είναι μακρινό αυτό. Δεν το σκεφτήκαμε και δεν το συζητήσαμε. Όταν παρθεί απόφαση θα το κοινοποιήσουμε. Είναι απομακρυσμένο σενάριο το Τσίρειο. Είναι ο φωτισμός και κάποια άλλα θέματα που χρήζουν ανακαινίσεις. Δεν είναι απαγορευτικό αλλά θα το συζητήσει ο Πρόεδρος το επόμενο διάστημα και θα το δούμε».