«Όσοι έμειναν έξω από το Κύπρος-Βέλγιο είναι και λίγο θέμα προγραμματισμού»

Επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη η αλλαγή στο πρόγραμμα πρωταθλήματος Cyta για τον αγώνα μεταξύ Πάφος F.C και Ένωσης, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στο Βέλγιο κάνοντας παράλληλα αναφορά σε εκείνους που δεν κατάφεραν να δουν τον αγώνα αφού υπήρχε μεγάλη ουρά στην έκδοση κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά:

Για την αλλαγή ημέρας του ΕΝΠ-Πάφος F.C.: «Υπήρχε αίτημα από τις δυο ομάδες. Είναι θετική η απάντηση της Ομοσπονδίας. Θα γίνει Σάββατο ο αγώνας και θα έχουμε επίσημη ενημέρωση».

Για τους αγώνες με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο: «Ήταν μια δυάδα αγώνων στους οποίους η Εθνική μας προσπάθησε. Κέρδισε με 5-0 το Σαν Μαρίνο που είναι σκορ που δύσκολα βλέπεις να μπαίνουν τόσα γκολ σε τέτοιο επίπεδο ανεξαρτήτως επιπέδου αντιπάλου. Τώρα με το Βέλγιο είναι πολύ δύσκολο να πάρεις κάτι από τέτοιο αγώνα. Δεχθήκαμε δυο τέρματα νωρίς, προσπαθήσαμε το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος ίσως τους σεβαστήκαμε λίγο παραπάνω απ’ ότι έπρεπε. Περιμένουμε τους αγώνες με Σκωτία και Ρωσία τον Ιούνη».

Για τη φιλοσοφία του τρόπου παιχνιδιού της Εθνικής στα πρώτα δυο ματς: «Όταν παίζεις με το Σαν Μαρίνο το πλάνο καταστρώνεται με βάση να σκοράρεις νωρίς. Με το Βέλγιο είναι να σταματήσεις τον αντίπαλο. Είναι διαφορετική φιλοσοφία απέναντι σε δυο διαφορετικούς αντιπάλους».

Τι κρατά η Εθνική από τα πρώτα δυο ματς: «Κρατάμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα παράτησαν με το Βέλγιο. Κρατάμε ότι έχουμε νεαρά παιδιά που πραγματοποιούν πρώτη φορά επίσημους αγώνες όπως ο Άντονι Γεωργίου, ο Μηνάς Αντωνίου και ο Ματίας Σπόλιαριτς. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες. Είναι ένας όμιλος που θα δούμε πολλά αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Κρατάμε και την παρουσία του κόσμου».

Για τα ταξίδια της Εθνικής στη συνέχεια: «Από Σκωτία σε Ρωσία η πτήση θα είναι ναυλωμένη. Μας έβαλαν δυο εντός αγώνες τον Μάρτιο λόγω καιρικών συνθηκών γιατί ξέρουν ότι τον Ιούνη είναι δύσκολο να παιχτούν παιχνίδια. Γίνεται η κλήρωση, το Τμήμα διοργανώσεων της UEFA και στέλνουν το πρόγραμμα. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Πάλι καλά που καταφέραμε να αλλάξουμε την ώρα με το Σαν Μαρίνο εντός».

Για την προσέλευση του κόσμου και το πρόβλημα που προκλήθηκε με την έκδοση της κάρτας φιλάθλου έξω από το γήπεδο με το Βέλγιο: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Είχαμε 4-5 χιλιάδες ημέρα Πέμπτη με αντίπαλο όπως το Σαν Μαρίνο. Είχαμε 9-10 χιλιάδες με το Βέλγιο. Αρκετός κόσμος έμεινε έξω που μας στεναχώρησε πολύ με το Βέλγιο. Είμαστε χαρούμενοι που είδαμε χιλιάδες παιδάκια στις κερκίδες. Όσοι έμειναν έξω είναι και λίγο θέμα προγραμματισμού της νοοτροπίας μας. Η κάρτα βγαίνει από το καλοκαίρι και διαδικτυακά. Ήταν ρίσκο να έρθεις τελευταία στιγμή στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν τους βγήκε. Η κάθε κάρτα φιλάθλου θέλει 2 λεπτά για να βγει, κάθε συνεργείο βγάζει 25 κάρτες την ώρα. Ήταν 7 συνεργία που είχαμε στο γήπεδο. Δυστυχώς, όταν έρθουν 1000 άτομα ταυτόχρονα πώς να εξυπηρετηθούν;»

Για την Εθνική Νέων και την Εθνική Φούτσαλ Κ19: «Ήταν πετυχημένο που περάσαμε στις 28 καλύτερες ομάδες του Elite round. Κλείνουμε τον αγώνα με την Τουρκία και δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Η U19 εθνική φούτσαλ είναι στη Σλοβενία και είναι πολύ ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό