Στενεύουν τα περιθώρια στην Ανόρθωση-Η στάση της Όρενμπουργκ!

Η διοίκηση της Ανόρθωσης συνεχίζει τις προσπάθειες διευθέτησης του θέματος με την Όρενμπουργκ χωρίς, ωστόσο, μέχρι σήμερα (23/03) να επιτευχθεί οποιοσδήποτε διακανονισμός για τις οφειλές της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο Βλαδιμίρ πληροφόρησε τον Paparazzo ότι η Ανόρθωση ζήτησε, μέσω επιστολής της, τη μείωση του χρηματικού ποσού που οφείλει στη ρωσική ομάδα, (600 χιλιάδες ευρώ), για τη μεταγραφή Ντούρις και ταυτόχρονα να το εξοφλήσει πληρώνοντας με δόσεις.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Όρενμπουργκ αρχικά δεν το αποδέχθηκε, γεγονός που βάζει επιπλέον πίεση στη διοίκηση των «κυανολεύκων» για επίλυση του προβλήματος πριν από την 31η Μαρτίου, τελευταία μέρα των κριτηρίων της UEFA. Η Ανόρθωση έχει και την καταγγελία εις βάρος της για το θέμα αυτό από τη ρωσική ομάδα στη FIFA.

Πάντως, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και ν' αποφευχθούν οιποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις για το σωματείο.

Στο μεταξύ, ο Paparazzo πληροφορήθηκε από τη Λευκωσία ότι η ΚΟΠ ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα της Αμμοχώστου, ώστε ν’ αποφύγει τις συνέπειες από τη FIFA αλλά και την UEFA.

Διαβάστε επίσης: