Η τιμωρία της Τσέλσι και οι 41 δανεικοί...

Η Τσέλσι τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο περιόδους κι αναγκαστικά θ' αντλήσει λύσεις από τη «δεξαμενή» των 41 δανεικών της!

Θέλοντας και μη οι Λονδρέζοι θ' αντλήσουν λύσεις από τη «δεξαμενή» των 41 δανεικών τους! Παίκτες, δηλαδή, που δεν χωρούσαν στο τρέχον ρόστερ καθώς ο τεχνικός των «μπλε», Μαουρίτσιο Σάρι, δεν τους υπολόγιζε.

Βέβαια, κανείς πλέον δεν εγγυάται, ότι ο 60χρονος Ναπολιτάνος προπονητής θα βγάλει όλη τη σεζόν στο Λονδίνο. Παραπάνω από σαράντα ποδοσφαιριστές διασκορπισμένοι σε Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, Βραζιλία, Ισπανία, Σερβία, Βέλγιο και Τουρκία.

Δεν είναι όλοι πρωτοκλασάτες λύσεις, αλλά κάποια ονόματα σαφώς και ξεχωρίζουν. Οι «μπλε» κρίθηκαν ένοχοι για την παραβίαση του άρθρου 19 της FIFA που έχει να κάνει με ζητήματα μετακίνησης ανήλικων παικτών από μία ομάδα σε μία άλλη, με το αγγλικό  Sky Sports να αναφέρει πως η τιμωρία αφορά σε περιπτώσεις πάνω από 12 παικτών, μεταξύ των οποίων και αυτή του Μπερτράντ Τραορέ (ανήκε στο σύλλογο από το 2014 ως το 2017, τώρα παίζει στην Λιόν).

Η ποινή, η οποία λήφθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA και έχει κοινοποιηθεί στο σύλλογο, είναι εφέσιμη (έχει 72 ώρες προθεσμία για έφεση μετά την έκδοση της απόφασης).

Πηγή:24sport.gr

Δειτε Επισης

«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης