«Δεν μας αφορά η έφεση-Ο μόνος παίκτης του ΑΠΟΕΛ που δεν έχει οψιόν αγοράς»

Το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο, τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του και το θέμα Ενσούε, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι». «Ο μόνος που δεν έχει οψιόν αγοράς από τους δανεικούς είναι ο Μπάλογκ. Έτσι η Παλέρμο φαίνεται να λειτουργεί λίγο διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων».

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: 

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά ο βαθμός δυσκολίας ορίζεται από τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου και τη σημασία των αγώνων. Το πρόγραμμα μετά και από την πρόκριση μας στο κύπελλο θα είναι δύσκολο αφού παίζουμε κάθε τρεις μέρες περίπου, αλλά είναι και αυτό που επιδιώκαμε. Περιορίζουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει τον πρώτο στη βαθμολογία. Πρέπει να πάμε στο Τσίρειο και να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Δεν μας αφορά το θέμα της έφεσης για τον Ουζόχο».

Για τον Ενσούε και τα αγωνιστικά δεδομένα: 

«Έχει διεκπεραιωθεί μεγάλο μέρος της έρευνας. Δεν μπορώ να πω κάτι αφού δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η πειθαρχική έρευνα του πειθαρχικού συμβουλίου. Για την Κυριακή αντιλαμβάνεστε ότι είναι εκτός. Έχει τεθεί εκτός ομάδες μέχρι την επόμενη Δευτέρα ο Ενσούε. Μετά θα ενημερώσουμε για το τι θα γίνει. Δεδομένες απουσίες για το ντέρμπι είναι αυτές του Μερκή λόγω καρτών και του Ντε Βινσέντι που πλέον όμως αυξάνει ρυθμούς. Ο Βούρος θα αξιολογηθεί αυτές τις δυο μέρες. Έκανε χθες προπόνηση κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

Για τον κόσμο: 

«Μας αναλογούν 1300 εισιτήρια γιατί ως γνωστόν ο Απόλλωνας δεν μας παραχωρεί ολόκληρη την κερκίδα. Αλλά όπως είναι τα δεδομένα γενικά δεν περιμέναμε και μεγάλη ανταπόκριση. Πάντως, έφυγαν τα 650 εισιτήρια μέχρι χθες βράδυ. Μπορεί και να φτάσουμε σε σημείο εξάντλησης και πληρότητας των 1300 εισιτηρίων. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας».

Για την αύξηση των ομάδων: 

«Λειτουργούμε με το σκεπτικό ότι όπως είναι το καταστατικό θα είναι 12 ομάδες μέχρι και του χρόνου. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε για κάποιο πλάνο που δεν υπάρχει».

Για το αν έχει γίνει κίνηση να παραμένει ο Μπάλογκ: 

«Ο μόνος που δεν έχει οψιόν αγοράς από τους δανεικούς είναι ο Μπάλογκ. Έτσι η Παλέρμο φαίνεται να λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Είναι αρκετά νωρίς όμως να συζητούμε για αυτά τα θέματα».

Για την επιστολή που είχε στείλει ο Υπουργός στην ΚΟΠ: 

«Το θέμα κοιμάται. Εμείς στείλαμε την δική μας θέση γραπτώς και αναλυτικά. Περιμένουμε να δούμε και την θέση των άλλων. Γιατί μας έχει γίνει συνήθεια να βλέπουμε άδειες κερκίδες και άμα είναι συνήθεια δύσκολα αποβάλλεται. Θέλουμε να ξέρουμε ποιοι τοποθετήθηκαν και ποιοι όχι».