Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς Πάφος FC-ΕΝΠ

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Πάφος FC και Ένωση για τον πρώτο αγώνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola, με την ομάδα του Παραλιμνίου να έχει ελαφρό πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση. 

H Παφιακή ομάδα αν και ήταν εμφανώς καλύτερη στα αρχικά στάδια της αναμέτρησης, βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από γκολ του Ουντόζι στο 25', ο οποίος πλάσαρε τον Μολ για το 0-1.

Τρόπους να αντιδράσει κυνήγησε στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα, που είδε τις προσπάθειες της να καρποφορούν στο 44' με τον Αγκούλο από πλάγια θέση να κάνει το πλασέ, την μπάλα να κοντράρει στον Κυριακού και να περνά κάτω από τα πόδια του Κλέιμαν για το 1-1. 

Με το... καλημέρα της επανάληψης, η Παφιακή ομάδα έφθασε στην ολική ανατροπή με τον Καρώ στο 52' να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν μετά από διπλή ευκαιρία, για το 2-1.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Παφιακή ομάδα είχε τον έλεγχο στο υπέρ της προβάδισμα, η Ένωση κτύπησε στην αντεπίθεση, και με την κεφαλιά του Αγγελή έκανε το 2-2, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Πάφος FC: Μολ, Μπαγκάρντ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ζίβουλιτς, Φόλμπρεχτ, Ανγκούλο, Νέμετς, Ράσιτς (79'Ιμπραχίμ), Λουλίνια (53'Ράκελς).

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ζάρατε (78'Γκλάβινα), Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα (57'Αντωνίου), Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράτζε, Πίττας (57'Γκοζλάν).