Η απάντηση των οπαδών εάν ήταν δίκαιη η απόφαση για Ουζόχο

Την προσοχή και το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου της Κύπρου έκλεψε τις τελευταίες δυο βδομάδες η πολύκροτη υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο, με τον Αθλητικό Δικαστή να καταλήγει στην απόφαση για αφαίρεση έξι βαθμών από την Ανόρθωση και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Απόλλωνα με 3-0. Επίσης, ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, επέβαλε στον Νιγηριανό τερματοφύλακα ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και πρόστιμο.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης, ένας διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει για το αν ήταν δίκαιη ή άδικη η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. 

Η omada.com.cy, επιχείρησε να πιάσει τον παλμό των αναγνωστών της, καλώντας τους να παραθέσουν τη δική τους άποψη γύρω από το ζήτημα. 

Έπειτα από μια ημέρα, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι ενδεικτικά, με την πλειοψηφία των οπαδών να ψηφίζει ό,τι ήταν δίκαιη η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, καταλαμβάνοντας ένα ποσοστό της τάξης του 66%. 

Τουναντίον, το 34% των ψηφοφόρων θεωρούν ως άδικη αυτή την απόφαση. 

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου, έχει προχωρήσει σε έφεση αναμένοντας την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα:

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.