«Της έβαλε τη θηλειά στο λαιμό»

«Πάρτι» στη Δερύνεια έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου που με ανατροπή κέρδισε την Αναγέννηση με 1-3 σετ και την έστειλε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Οι «μελανόλευκες» ξέφυγαν 10 βαθμούς από την τέταρτη θέση του γκρουπ διαβάθμισης που οδηγεί στη Β Κατηγορία, ενώ ανέβηκαν δεύτερες με τον Korantina Homes Παφιακό να μένει τρίτος. Η Παφίτικη ομάδα έχασε από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στη Λευκωσία με 3-0 σετ. Η Ολυμπιάδα οδηγεί την κούρσα του Ομίλου διαβάθμισης.

Tην «έσπρωξε στον γκρεμό»
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 1-3 (25-21, 17-25, 23-25, 14-25)
Το ΘΟΙ Αυγόρου έκανε την 16η αγωνιστική – δεύτερη της δεύτερης φάσης, το αποφασιστικότερο βήμα για τη σωτηρία. Την Τρίτη μέσα στη Σάλα Δερύνειας επικράτησε με ανατροπή της Αναγέννησης με 1-3 σετ και ξέφυγε 10 βαθμούς από τις «πράσινες» και την 8η θέση που οδηγεί στη Β Κατηγορία. Παράλληλα, η ομάδα του Αυγόρου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Ομίλου διαβάθμισης με 14 βαθμούς. Η Αναγέννηση έχασε τον καθοριστικό αγώνα αφού δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που εξασφάλισε κερδίζοντας το πρώτο σετ και τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι σε πολύ – πολύ δυσμενή θέση.

Την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να φέρει η Αναγέννηση που στο μεγάλο ντέρμπι κέρδισε το πρώτο σετ 25-21 σε 24 λεπτά και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Το ΘΟΙ έχασε την επαφή με το σκορ στα τελικά στάδια του σετ.

To ΘΟΙ αντέδρασε άμεσα στο ντέρμπι σωτηρίας και κέρδισε το δεύτερο σετ 17-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ΘΟΙ επιβλήθηκε σε καθοριστικά σημεία επικρατώντας σε 23 λεπτά.

Το αποφασιστικό βήμα για τη νίκη έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου στο τρίτο σετ. Η ομάδα του Λ. Νοβάκοφ επικράτησε με 23-25 μετά από «μάχη» 26 λεπτών και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Με όλη του την άνεση, αφού η ανατροπή του πρόσφερε «φτερά» το ΘΟΙ κέρδισε το τέταρτο σετ με 14-25 σε 22 λεπτά και έγραψε το 1-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(I. ΚΟΥΜΗΣ):Ειρ. Λουκά, Σιμμόνια, Χατζηθωμά, Σομπόλ,Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Tρισόκκα – Αλλαγές: Μ. Λουκά.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χατζηκωνσταντίνου, Φόρτες, Λεγκρός,Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Νικόλα, Χαραλάμπους.

Ολύμπια(δα) ψυχραιμία και νίκη
ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-0 (25-14, 25-21, 25-21)
Δείχνοντας ολύμπια ψυχραιμία η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κέρδισε με 3-0 σετ στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και έμεινε στην κορυφή του Ομίλου διαβάθμισης με 25 βαθμούς. Η προσφυγική ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ, αλλά στα δυο επόμενα ο Korantina Homes Παφιακός ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε τις νικήτριες.

Καλύτερη σε όλους τους τομείς στο πρώτο σετ η Ολυμπιάδα επικράτησε στο πρώτο σετ 25-14 και προηγήθηκε με 1-0 σετ.

Ο Korantina Homes Παφιακός πίεσε την Ολυμπιάδα στο δεύτερο σετ, όμως η προσφυγική ομάδα βρήκε τον τρόπο και κέρδισε με 25-21 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Παρόμοια η εικόνα και στο τρίτο σετ με την Ολυμπιάδα να κερδίζει 25-21 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Οικονομίδου, Μορόνου, Γκούντγοθορθ,Πέτρου, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη – Λίμπερο: Μαραγκού. – Αλλαγές: Χαραλαμπίδη, Ψιλογένη, Μποζίνου.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Τολεντίνο, Μίλκα, Γιωργάλλα, Χατζηλαμπρή, Βέρμπλ, Τάκη – Λίμπερο: Kουππή – Αλλαγές: Νικολάου, Δημητρίου.

Η βαθμολογία (16η αγωνιστική)
1. Ολυμπιάδα Ν. 30-30 25
2.ΘΟΙ Αυγ. 20-40 14
3. Korantina Homes Παφιακός 19-38 13
4. Αναγέννηση Δερύνειας 12-47 04

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση