Ξάδερφος Σάλα: «Τον Εμιλιάνο τον σκότωσαν»

Εξαγριωμένος ο ξάδερφος του Εμιλιάνο Σάλα, Ματίας Γκάντι, ζήτησε δικαιοσύνη μιλώντας για πράγματα που δεν βγάζουν νόημα στην ιστορία της συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους.

«Τον Εμιλιάνο τον σκότωσαν. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν δένουν, έγιναν όλα με τρόπο πολύ γρήγορα. Θέλω να καταλάβω για ποιο λόγο αναγκάστηκε να μπει σε εκείνο το αεροπλάνο.

Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και τον άφησαν μόνο του, χωρίς να υπάρχει ούτε καν ένας εκπρόσωπος της ομάδας μαζί του. Θέλουμε δικαιοσύνη. Η αστυνομία πρέπει να κάνει έρευνες, γιατί υπάρχουν κάποια περίεργα πράγματα σε αυτήν την ιστορία. Ήταν το αεροπλάνο σε κατάλληλη κατάσταση για να διασχίσει τη Μάχγη; Πρέπει να το ερευνήσουν. Τίποτα δεν θα τον φέρει πίσω στη ζωή, όμως εάν υπάρχουν υπεύθυνοι για ό,τι συνέβη, τότε πρέπει να πληρώσουν», δήλωσε ο Γκάντι.

Ο θρήνος της οικογένειας του Αργεντινού δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά τουλάχιστον αν διαλευκανθούν ορισμένα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, θα βρεθούν οι υπεύθυνοι για την τραγική αυτή κατάληξη, ώστε να αποδοθεί -μια κάποια- δικαιοσύνη…

ΠΗΓΗ: sportime.gr