Σε εξέλιξη η συνεδρία του ΚΟΑ για Ουζόχο

Ίσως την πιο κρίσιμη συνεδρίαση της μέχρι σήμερα ολιγοήμερης θητείας του πραγματοποιεί αυτή την ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ.
 
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεδρίας θα ανακοινωθεί και η επίσημη θέση του Οργανισμού για την ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης-ακύρωσης του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο.
 
Η ιστοσελίδα μας omada.com.cy βρίσκεται στα γραφεία του ΚΟΑ και θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις που θα προκύψουν. 
 
Την απόφαση του Οργανισμού ενδέχεται να λάβει υπόψη του και ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης πριν πάρει την τελική του ετυμηγορία για την έκβαση της ένστασης του Απόλλωνα. 
 
Στο μεταξύ στα γραφεία του ΚΟΑ βρέθηκαν ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου οι οποίοι αναμενόταν να λάβουν καταθέσεις μετά την καταγγελία της Ανόρθωσης κατά του προέδρου του Οργανισμού, Ανδρέα Μιχαηλίδη.   

Η Ανόρθωση με επιστολή της στον Αρχηγό Αστυνομίας από τη μια καταγγέλλει για παρέμβαση τον πρόεδρο του ΚΟΑ στο ανακριτικό έργο και από την άλλη τον δείχνει ως ύποπτο για τη διαρροή του φακέλου Ουζόχο στον Απόλλωνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οδηγίες για διερεύνηση των καταγγελιών της Ανόρθωσης κατά Μιχαηλίδη