«Δεν το περίμενα, δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Τραμετσάνι»

Την άποψη πως η ΑΕΚ έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 τόνισε ότι ξαφνιάστηκε από την απόφαση του τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετσάνι να αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του:

«Νιώθουμε ότι είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και την χάσαμε. Αυτό είναι το φυσιολογικό όταν προηγείσαι με δυο τέρματα. Σε ένα κακό δίλεπτο ήρθε η ισοφάριση, πήραμε έναν βαθμό αλλά στην ουσία χάσαμε δύο. Φέρνοντας ξανά στο μυαλό την εικόνα του αγώνα, ήταν ένα πρώτο 45λεπτο στο οποίο δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο, δεν το πληρώσαμε αλλά στην επανάληψη πάρουμε καλύτερα, βάλαμε δύο γκολ και ήρθε η φάση του 83΄ όταν μείωσε το ΑΠΟΕΛ. Αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο, εκεί το πίστεψε ο αντίπαλος, αδρανήσαμε και το πληρώσαμε» είπε αρχικά για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Για τη συνέχεια…
«Υπάρχει μια βαθμολογική απόσταση αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα βελτιωθούμε βαθμολογικά. Υπάρχει ακόμα δρόμος, επομένως θα κοιτάζουμε να κάνουμε το καθήκον μας και θα βλέπουμε που βρισκόμαστε».

Σας απασχολεί το θέμα της ένστασης του Απόλλωνα;
«Είτε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, είτε όχι ασχολείσαι με το θέμα αυτό».

Για το παιχνίδι με την Ένωση;
«Σιγά, σιγά θα μπούμε σε ρυθμούς Ένωσης, μια ομάδα που μας κέρδισε, Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη».

«Για το αήττητο σερί με τον Ιδιάκεθ στον πάγκο…
«Η είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα έχει αλλάξει. Είχαμε δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα δυο ομάδες που είναι από πάνω μας και μάλιστα εκτός έδρας. Και με την ΑΕΛ δικαιούμασταν τη νίκη, και με το ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά νέα…
«Ήμασταν άτυχοι με τον Μοισόφ  ο ποίος προσβλήθηκε από ανεμοβλογιά. Άρχισε αυτό με τον Λαρένα, μετά με τον Φλοριάν, τώρα ο Μοισόφ. Επιστρέφει ο Ιγκόρ, περιμένουμε τους υπόλοιπους. Μπαίνει στο απουσιολόγιο λόγω τιμωρίας ο Γιάννου».

Για το συμβάν στην δημοσιογραφική διάσκεψη;
«Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε δηλώσεις. Ο βοηθός προπονητής μας είπε ότι παίζαμε με έναν φοβερό αντίπαλο, με απίστευτους παίκτες και απίστευτο μπάτζετ αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, δεν το περίμενα».