«Το κενό των οργανωμένων δεν μπορεί να αναπληρωθεί»

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΛ, μετά την επικράτηση της ομάδας σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα της Λεμεσού πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με την Ομόνοια θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ.

Για τα τελευταία νέα της ομάδας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

«Αυτές οι νίκες δίνουν ικανοποίηση και σιγουριά. Πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα έχουμε και απώλειες αλλά όταν βλέπουμε σταθερότητα και διόρθωση λαθών είναι σημαντικό. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έκανε την ανατροπή, ισοφαρίστηκε και στο τέλος πήρε τη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε ένα βάζαμε περισσότερα γκολ ειδικά στο α΄ ημίχρονο αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και φαίνεται και η δυναμική και η δουλειά που γίνεται».

Ο Κέρκεζ είπε ότι είχατε χίλιους οπαδούς στην κερκίδα αλλά ακούγονταν σαν 5 χιλιάδες, ίσχυε αυτό; «Ισχύει αυτό, το νιώσαμε αυτό που είπε ο προπονητής. Ο κόσμος ήταν πιο ζεστός, προσπαθούσε να σπρώξει την ομάδα, όλοι το πιστεύαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα το κερδίζαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται αλλά ευχαριστούμε και όλους όσους υποστηρίζουν και με άλλους τρόπους την ομάδα μας. Το κενό των οργανωμένων δεν μπορεί να αναπληρωθεί όμως αυτοί που έρχονται βγάζουν ψυχή και μεταφέρουν την ενέργεια τους».

«Νιώθουμε την έλλειψη του κόσμου αλλά νιώθουν και αυτοί ότι χάνουν αυτή την πορεία. Όταν δεν πήγαινε καλά η ομάδα αυτοί ήταν εκεί, πόσο μάλλον τώρα που πάει τόσο καλά η ομάδα».

Τώρα Κύπελλο και μετά η Ομόνοια: «Έχουμε Κύπελλο πρώτα κόντρα στον Ερμή, αυτό βλέπουμε και είναι ένας θεσμός που θέσαμε σαν στόχο να φτάσουμε μέχρι τέλους. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος προετοιμασία, το πρόγραμμα θα είναι πιστικό αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν προέκυψε τίποτα ούτε σε θέμα τραυματισμών, ούτε σε θέμα καρτών. Επιστρέφει ο Καστανιάγα και περιμένουμε ότι ο Γκοντάλ θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την Ομόνοια».

Παρακολουθείτε το θέμα με την ένσταση του Απόλλωνα, θα τοποθετηθείτε; «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στα υπόψην μας, Παρακολουθούμε εμείς και περιμένουμε την απόφαση. Αν υπάρξει κάποια τοποθέτηση θα το δούμε στη συνέχεια».

Δειτε Επισης

Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία