Ενσούε: «Βαρέθηκα αυτές τις μ....ς, κάποτε σιωπούσα»

Πρόβλημα προκύπτει στον ΑΠΟΕΛ με τον Εμίλιο Ενσούε, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων.

Ο ποδοσφαιριστής από την Ισημερινή Γουινέα έδωσε τη δική του θέση για όλα όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα δώσει απαντήσεις για όλα όσα έγιναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επίσημος ΑΠΟΕΛ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα κάτι που είναι πολύ πιθανόν να γίνει εντός της ημέρας.

Η ανάρτηση του παίκτη:

«Σας ευχαριστώ όλους φίλοι του ΑΠΟΕΛ για την υποστήριξη. Παίρνω πολλά μηνύματα και το εκτιμώ πολύ. Πιστεύω δικαιούστε μια εξήγηση, για την ώρα δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες, όμως σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε την αλήθεια πολύ σύντομα, και όχι ότι γράφεται (ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ). Κουράστηκα με αυτές τις μ....ς που γίνονται πάντα. Κάποτε σιωπούσα για να αποφύγω τα προβλήματα, όμως αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση! Είναι μια λυπητερή μέρα για εμένα αυτό που έγινε, γιατί το μόνο που θέλω, είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα. Αγαπώ αυτή την ομάδα και σας σέβομαι πάρα πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα αυτό το σημαντικό Σαββατοκύριακο. Είμαι διαθέσιμος να παίξω, όμως δεν μου επιτρέπεται να παίξω, όπως την περασμένη βδομάδα… Μόνο ΑΠΟΕΛ».