Τι γίνεται με τις νέες καταγγελίες στην Αστυνομία-Στο περίμενε για Βρυωνίδη

Δεν λέει να κοπάσει το σούσουρο σχετικά με την υπόθεση του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.
 
Σε αναμονή της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, δημιουργούνται νέα δεδομένα όσον αφορά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.

Μετά την προ ημερών καταγγελία του Απόλλωνα στην Αστυνομία για δόλο στην έκδοση του δελτίου υγείας και τη σύλληψη τριών ατόμων, μεταξύ αυτών και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου, που αφέθηκαν ελεύθεροι, χθες (17/02) η ομάδα της Αμμοχώστου προέβη και αυτή σε καταγγελία.

Η «Κυρία» απέστειλε επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας και αναμένεται να εξεταστεί κατά πόσον υπάρχουν στοιχεία για να γίνει περαιτέρω έρευνα για την καταγγελία της ομάδας της Αμμοχώστου.
 

Η διοίκηση της εταιρείας Ανόρθωση Ποδόσφαιρο ΛτΔ, έστειλε το πρωί της Κυριακής επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας για τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον οποίο από τη μία καταγγέλλει για παρέμβαση στο ανακριτικό έργο και από την άλλη τον δείχνει ως ύποπτο για τη διαρροή του φακέλου Ουζόχο στον Απόλλωνα (διαβάστε ΕΔΩ την πλήρη ανάλυση της καταγγελίας της Ανόρθωσης).

Επιπλέον, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την ομάδα της Αμμοχώστου για την πολύκροτη υπόθεση με τον τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο με επιστολή, που κοινοποιήθηκε προς τον ΚΟΑ, το Υπουργείο Παιδείας και την Ανόρθωση, προειδοποιεί τον ΚΟΑ να μην επέμβει ξανά προκειμένου να μην αλλοιώσει την απόφαση.
 
Θα βγάλει απόφαση ο Αθλητικός Δικαστής;
Πέραν από τα μακροσκελή Δελτία Τύπου, οι δύο ομάδες – το βράδυ της Κυριακής – επιχείρησαν και διαδικτυακή κόντρα, ανταλλάσσοντας ερωτήματα με ειρωνικό ύφος δίνοντας «μάχη» πιο θα βγει κερδισμένη.
 
 
Επίμαχο σημείο, εννοείται, στα ποσταρίσματα στα κοινωνικά δίχτυα είναι η πολυαναμενόμενη απάντηση που περιμένει ο Αθλητικός Δικαστής από τον ΚΟΑ εάν η ακύρωση του δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα έχει αναδρομική ισχύ ή όχι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αθλητικός Δικαστής είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη τις τρεις επιστολές των γιατρών, συμπεριλαμβανομένου και αυτής του Κυριακού Γιάγκου, στις οποίες στηρίχθηκε η απόφαση για ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο.
 
 
Ο ΚΟΑ αρχικά έστειλε τις δύο επιστολές, ενώ την Παρασκευή το πρωί, λίγη ώρα πριν τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη που τα έριχνε στην ΚΟΠ απέστειλε και την επιστολή του Δρ. Κυριακού Γιάγκου.

Ωστόσο για άλλη μια φορά δεν απέστειλε το έγγραφο που αφορούσε την αναδρομική ισχύ του δελτίου υγείας.
 
Ως εκ τούτου, ο Αθλητικός Δικαστής ανέβαλλε για άλλη μια φορά την απόφαση του και έδωσε τελεσίγραφο στον ΚΟΑ για να το παραδώσει μέχρι την Δευτέρα όπου θα εκδώσει την απόφαση του.
 
Επειδή, όμως, έχουν ειπωθεί πολλά τις τελευταίες ημέρες και έχουν γίνει συνεχόμενες ανατροπές στο θέμα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά βάζοντας το… χέρι του στη φωτιά πώς μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξέρουμε το τι μέλλει γενέσθαι.