Με επιστολή προειδοποιεί τον ΚΟΑ να μην αλλοιώσει την απόφαση για Ουζόχο

Επιστολή, με κοινοποίηση προς τον ΚΟΑ, το Υπουργείο Παιδείας και την Ανόρθωση, απέστειλε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την ομάδα της Αμμοχώστου για την πολύκροτη υπόθεση με τον τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.

Στη συγκεκριμένη επιστολή καταγράφονται τα γεγονότα που έχουν γίνει από τις 9 Φεβρουαρίου οπότε και ο Οργανισμός είχε ανακοινώσει την ακύρωση του δελτίου υγείας του πορτιέρε της ομάδας της Αμμοχώστου.
 
Σύμφωνα με την επιστολή, την οποία αποκαλύπτει η ιστοσελίδα μας omada.com.cy, αποστέλλεται προειδοποίηση στον ΚΟΑ ενόψει της αυριανής (18/02) συνεδρίας, να μην παρθεί εκ νέου απόφαση που θα αλλοιώσει την προηγούμενη απόφαση.

Θυμίζουμε ότι ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε από τον ΚΟΑ να ξεκαθαρίσει εάν η ακύρωση του δελτίου υγείας έχει αναδρομική ισχύ ή όχι, και ακολούθως θα ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με την ένσταση του Απόλλωνα.
 
Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή (15/02), αύριο Δευτέρα (18/02) ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα βγάλει απόφαση είτε έχει τα στοιχεία από τον ΚΟΑ, είτε όχι.
 
Αυτούσια η επιστολή: