Ο Τριτσκόφσκι έκανε τα δικά του και ο Μπέζιακ του κεφαλιού του!

Με ένα τρελό ρυθμό μετά το 65’ ο ΑΠΟΕΛ με πρωταγωνιστή τον Ρόμαν Μπέζιακ και η ΑΕΚ με τον Ιβάν Τριτσκόφσκι εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 και ενώ απομένει άλλη μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι διατηρούνται στην κορυφή της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ με 36 βαθμούς είναι στην 4η θέση.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες, όμως συνολικά οι δύο τερματοφύλακες ελάχιστα ένιωσαν τους αντίπαλους επιθετικούς. Όλα τα λεφτά στο παιχνίδια ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο επιτεύχθηκαν όλα τα τέρματα του αγώνα.

Η αρχή έγινε στο 65’ όταν ο Γιάννου έστειλε ωραία μπαλιά στον Τριτσκόφσκι, ο οποίος μέσα στην περιοχή κατέβασε ωραία, ξέφυγε από τον Μερκή και με εντυπωσιακό τελείωμα έκανε το 1-0  για την ομάδα της Λάρνακας.
 
Δέκα λεπτά αργότερα, οι ίδιοι πρωταγωνιστές ξανά χτύπησαν για λογαριασμό των κιτρινοπρασίνων. Ο Γιάννου πέρασε ωραία μπαλιά στον Τριτσκόφσκι, ο οποίος μπροστά από κενό τέρμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 2-0 για την ομάδα.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιάμεσα στα δύο γκολ της ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε με τον Σόουζα, όμως δικαιολογημένα ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τα πράγματα φαίνονταν να ήταν καταστροφικά για τους γηπεδούχους, όμως βρήκαν τον τρόπο να σηκώσουν κεφάλι και να κάνουν την αντεπίθεσή τους και από το κεφάλι του Μπέζιακ κατάφερε να τσιμπήσει το βαθμό.

Ο 29χρονος Σλοβένος στο 83’ μετά από μπαλιά του Μπάλογκ, μετά την πρώτη κεφαλιά του Εφραίμ, έκανε τη δεύτερη και την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα του Τόνιο για να μειώσει σε 2-1.
Προτού κοπάσουν τα πανηγύρια, μετά από κόρνερ του Εφραίμ στο 85’ ο Μπέζιακ με νέα κεφαλιά νίκησε και πάλι τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, 2-2.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρία για να πετύχουν άλλο ένα τέρμα, όμως οι προσπάθειές τους δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
65’, 75’ Τριτσκόφσκι / 83’, 85’ Μπέζιακ
Κίτρινες: Μπέζιακ, Γιάκολις, Μερκής (3η)/Χέφελ, Γιάννου (3η), Τρουγιόλς, Καταλά
Συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ (Π. Τραμετσάνι)
: Βάτερμαν, Μερκής, Καρλάο, Ιωάννου, Γιάκολις, Καζού (68΄ Μπέζιακ), Σόουζα, Γκέντσογλου, Τάμαρι (78΄ Εφραίμ), Νατέλ, Βιντιγκάλ (82΄ Μπάλογκ)
ΑΕΚ (Ι. Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Τέτε, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκαρσία, Κάσες, Τζέφρεν (79΄ Αντωνιάδης), Γιάννου (90΄ Ακίνο)

Δειτε Επισης

Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Επιβεβαιώνεται ότι δεν πλήγηκαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης