Χριστοφίδης: «Γι' αυτό δεν κλήθηκε ως μάρτυρας ο Ουζόχο»

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης Ουζόχο έλαβε χώρα το μεσημέρι από τον Αθλητικό Δικαστή, ενώπιον του οποίου αγόρευσαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Στην εκπομπή του Active (107.6 & 102.5), «Τα Λέμε Όλα» ο Γιώργος Χριστοφίδης αποκάλυψε πώς κύλησε η διαδικασία. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της Ανόρθωσης τοποθετήθηκε για...

...για την την εκδίκαση της ένστασης: «Προηγήθηκε η κατάθεση, αναλύθηκε η υπόθεση μέσω αγορεύσεων ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Ο Αθλητικός Δικαστής προέβηκε σε κάποιες ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν, και αύριο πρωί θα υπάρχει η οριστική απόφαση».
 


...το αν ζητήθηκε από τον Απόλλωνα να κληθεί ως μάρτυρας ο Ουζόχο: «Υποβλήθηκε να προσέρθει για μαρτυρία, αλλά αποβλήθηκε, γιατί αρχικά υπήρχε αναβολή (σ.σ. 13 Φεβρουαρίου) και είχε ξεκαθαρίσει ότι αρχίζουμε σήμερα, είτε τα έγγραφα αποσταλούν ή όχι. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε αυτό το αίτημα. Κατά την δική μου άποψη δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως, να δεχθεί το αίτημα εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν προνοείται να ζητά η μία πλευρά κατάθεση μαρτυρίας. Αλλά και λόγω ποινικής διερεύνησης θα πρέπει να είναι φοβερά προσεκτική, γιατί επηρεάζουν και άλλες αρχές».
 


...το δελτίο υγείας: «Ακυρώθηκε στις 9/2 το δελτίο υγείας, αυτό είναι το δεδομένο. Αυτό που διαφέρει, είναι, η μεν θέση του Απόλλωνα που αναφέρει ότι, αφού η ακύρωση του δελτίου υπάρχει, τότε μετράει από την αρχή, ενώ η δική μας θέση λέει ότι η ακύρωση ισχύει από τη μέρα που ακυρώνεται το δελτίο και μετά».
 


...την πιθανότητα υποβολής έφεσης για την πλευρά που θα δεχθεί δικαστική ήττα: «Υπάρχει δικαίωμα και λογικά υπάρχει συζήτηση και σκέψη για τις επόμενες κινήσεις».
 


...το αν είναι αισιόδοξος: «Είναι λογικό να πιστεύει κάποιος σε μια δικαίωση, αφού ο ίδιος την προωθεί».
 


...το αν μπορεί να παίξει ο Ουζόχο: «Δεδομένο είναι ότι ο Ουζόχο δεν έχει δελτίο, δεν ξέρω αν έχει εκδοθεί νέο δελτίο, οπόταν δεν μπορώ να τοποθετηθώ».