«Επειδή έγινε αναφορά ότι Σαλαμιναίοι έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση Ουζόχο…»

Με ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Αντρέας Παρασκευάς, τοποθετείται για την υπόθεση Φράνσις Ουζόχο σε σχέση με κάποια φημολογία ότι άνθρωπος που υποστηρίζει τους ερυθρόλευκους έπαιξε ρόλο στην υπόθεση.
 
Η τοποθέτησή του:
«Δεν γνωρίζω ούτε και με ενδιαφέρει πού θα καταλήξει η υπόθεση με την ένσταση όμως επειδή μέσα σε αυτό τον κυκεώνα των ημερών έγινε από κάποιους αναφορά σε άτομα πού τυγχάνει να είναι υποστηριχτές της Σαλαμίνας και ότι έπαιξαν ρόλο σε αυτή την υπόθεση θα ήθελα να πω σε όλους ότι εμείς δεν είμαστε αγχωμένοι αν θα μπούμε στο πρώτο γκρουπ αλλά αν γίνει αυτό θα το χαρούμε μόνο αν τα καταφέρουμε με την δική μας συγκομιδή.

Θα το χαρούμε γιατί δυστυχώς στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο το ύψος τού μπάτζετ. Θα το χαρούμε γιατί όταν άλλοι ξεκινούν για να πάρουν το πρωτάθλημα ξοδεύοντας εκατομμύρια εμείς στήνουμε ομάδα με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες.
Θα το χαρούμε γιατί αν μπούμε πιθανόν να το αξίζουμε. Θα το χαρούμε γιατί ξέρουμε ότι αν άλλοι είχαν το δικό μας μπάτζετ θα ήταν είδη στην β κατηγορία. Ο κόσμος μας δεν έμαθε να αδικεί κανέναν ούτε θέλει να είναι αδικημένος απλά να παίρνει ή ομάδα του αυτό πού αξίζει.

Τα τεκταινόμενα μας αφήνουν αδιάφορους είτε στο πρώτο γκρουπ είτε στο δεύτερο θα προσπαθούμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο. Είμαστε περήφανοι για τα άτομα πού είναι στο ΔΣ της Σαλαμίνας γιατί όλοι δίνουν με ανιδιοτέλεια τον καλύτερο τούς εαυτό».
 
Διαβάστε επίσης