Ένιωθε υποχρέωση και ήθελε να βοηθήσει τον Γιάγκου που συνελήφθη για τον Ουζόχο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για την εγκυρότητα του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο.

Το απόγευμα οι ανακριτές της υπόθεσης φόρεσαν χειροπέδες σε ζευγάρι από την Λευκωσία, 41 και 36 ετών, το οποίο όμως ενέχεται στην υπόθεση με διαφορετικό όμως κατηγορητήριο από αυτό του Δρ. Κυριακού Γιάγκου ο οποίος αντιμετωπίζει αδικήματα που σχετίζονται με πλαστογραφία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος γείτονας του γιατρού ο οποίος έκρυψε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή καθώς όπως ισχυρίστηκε, ένιωθε υποχρέωση να βοηθήσει τον Γιάγκου καθώς τον βοήθησε στον παρελθόν.

Τόσο ο 41χρονος όσο και η 36χρονη σύζυγος του που εργάζεται στον ΚΟΑ, αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Όπως ανέφερε πηγή, οι δύο ύποπτοι εκτός νέων εξελίξεων, ενδεχομένως να αφεθούν ελεύθεροι αργά το βράδυ, όπως επίσης ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης καθώς εξέπνευσε το διάταγμα κράτησης του και δεν οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου.

Ωστόσο οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να ανατραπούν.

Σε ότι αφορά τον Γιάγκου, επί του παρόντος δεν διευκρινίζεται εάν θα κατηγορηθεί γραπτώς ή όχι πριν αφεθεί ελεύθερος, πράγμα το ο οποίο δεν αποκλείεται να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, νοουμένου ότι στοιχειοθετούνται αδικήματα εναντίον του.
 
Διαβάστε επίσης: