Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ, επελαύνει για τον τίτλο!

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού στην Τούμπα, ο Γιώργος Σαββίδης.... έφτιαξε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και «αποκάλυψε» την αίσια έκβαση των συζητήσεων με τον αγαπημένο «αφάνα» της κερκίδας, προμηνύοντας την παραμονή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Σουριναμέζος άσος του Δικεφάλου φρόντισε να τους... ευχαριστήσει στο γήπεδο, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με ψύχραιμο σουτ εκτός περιοχής για το 1-0, έχοντας προηγουμένως αποφύγει εξαιρετικά τον αντίπαλό του.

Το γκολ του Μπίσεσβαρ απάλλαξε τους Θεσσαλονικείς από το άγχος που θεωρητικά βαραίνει πάντα το φαβορί της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να μετριάζει την επιθετική ορμή που έδειξε στο παιχνίδι του με το «καλημέρα». Από την άλλη, ο Πανιώνιος έδειχνε να εκμεταλλεύεται τα πολλά λάθη στο κέντρο, να παίρνει αυτοπεποίθηση, φτάνοντας με αξιώσεις στην περιοχή του Δικεφάλου, «πληρώνοντας» ωστόσο τις κακές του επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Τα πράγματα για τον Πανιώνιο έγιναν πιο δύσκολα μετά την αποβολή του Μακρύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ένα σημείο με πολλά νεύρα εκατέρωθεν, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα για την επόμενη μία ώρα του παιχνιδιού. Κερασάκι στην τούρτα, το 2-0 από τα πόδια του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ελ Καντουρί και με σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κότνικ.

Με τον Πανιώνιο να έχει αριθμητικό μειονέκτημα, αναγκασμένος σε ένα πιο κλειστό παιχνίδι, τα ηνία ανέλαβε εκ νέου ο ΠΑΟΚ, έχοντας σε μεγάλα κέφια, τουλάχιστον στο δημιουργικό κομμάτι, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. 

Στο β΄ημίχρονο, ο Μανοΐλοβιτς αντικατέστησε τον Κότνικ, ο οποίος έδειξε να μην πατάει καλά (σ.σ ενδεχομένως επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του), με τον 23χρονο πορτιέρε να δείχνει εκπληκτικά αντανακλαστικά, φρενάροντας σε πρώτη φάση τον Σάκχοφ από την επίτευξη τέρματος. Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει όμως στο 69΄, με τον Ουκρανό να τον «εκτελεί» για το 3-0.

Στην μετά - Πρίγιοβιτς εποχή, το εύκολο γκολ ήταν το νούμερο ένα ζητούμενο για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι αποδεικνύουν βάσει σκορ και πρωταγωνιστών, πως οι παρέες γράφουν ιστορία και ο ΠΑΟΚ «χτίζει» παιχνίδι με παιχνίδι την δική του, αρνούμενος πεισματικά να χάσει έδαφος από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι