«Δεν έχει σταλεί η τιμωρία για τον Μπέζιακ - Θέμα αξιολόγησης του Τραμετσάνι»

Την ανάγκη να συνεχίσει το θετικό σερί νικών απέναντι στην ΑΕΛ τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σταλεί τιμωρία από την πολωνική ομοσπονδία και ο Μπέζιακ έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με την ομάδα της Λεμεσού.
 
Οι δηλώσεις του:
 
Το πρώτο σχόλιο για το ντέρμπι: «Θέλουμε να καταφέρουμε να ανοίξουμε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Έχουμε προετοιμαστεί και σήμερα έχουμε μια σημαντική προπόνηση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ μέσα στην έδρα της».
 
Για τις απουσίες: «Ο Τάμαρι δεν υπολογίζεται πλέον αφού λείπει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να κριθούν όπως η περίπτωση Ντε Βινσέντι. Είναι θέμα αξιολόγησης του Τραμετσάνι εάν θα τον επιλέξει εφόσον είναι 100% έτοιμος. Γι’ αυτό είπα ότι είναι σημαντική η προπόνηση.
 
Για τον Μπέζιακ: «Είχε προπονηθεί ατομικά τη μέρα που είχε έρθει και προπονήθηκε και χθες. Έχει εγγραφεί κανονικά και δεν είχε σταλεί καμία τιμωρία από την ομοσπονδία του παρόλο που είχε τιμωρία για τέσσερις αγώνες. Είναι εσωτερικές οι τιμωρίες και ο παίκτης είναι καθαρός εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι καθαρά θέμα ετοιμότητας».

Για το πρόγραμμα με τις συνεχόμενες νίκες: «Έχουμε ένα ρόστερ το οποίο μπορεί να δώσει χρόνο ξεκούρασης σε όλους τους παίκτες. Ο προπονητής έχει αποδείξει πολλές φορές πως όταν ένας παίκτης δεν είναι έτοιμος δεν θα τον χρησιμοποιήσει. Κάθε ομάδα η οποία παίζει με τον ΑΠΟΕΛ δίνει ό,τι καλύτερο-είναι φυσιολογικό αυτό όταν παίζεις με τον πρωταθλητή. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο σίγουρα. Είτε παίζουμε με την ΑΕΛ είτε με την Αλκή δεν αλλάζει η προσέγγιση στον αγώνα».

Για τον Τραμετσάνι και τη βράβευσή του: «Είναι μια αναγνώριση για έναν προπονητή, νομίζω πως όταν έρχεται η αναγνώριση από τους συναδέλφους σου αυτό κάτι σημαίνει».
 
Για την επιστολή των γαλαζοκιτρίνων: «Δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και συνεχώς θα επαναφέρουμε αυτό το θέμα. Ήμασταν πρωτεργάτες σε αυτό το θέμα, ειπώθηκε πως θα ερευνηθεί σε βάθος αυτό το θέμα αλλά πάλι δεν γίνεται κάτι. Δεν θα σταματήσουμε να επαναφέρουμε το θέμα. Η κάρτα μέλους ομάδας είναι πολύ εύκολο να κατανοηθεί. Η κάρτα φιλάθλου δεν έχει δεχθεί την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αυτό το πράγμα μας το είχαν πει και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της ΟΥΕΦΑ όταν ήρθαν στην Κύπρο. Το άτομο που θα αναλάβει θα είναι εντός ομάδας και θα έχει νομική υπόσταση. Τα αδικήματα που αναφέρουμε στην ανακοίνωση θα υπάρχουν εκεί όπως στην Αγγλία και θα μπορεί η Αστυνομία να ζητήσει να δοθεί ο φάκελος για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η Αστυνομία είναι υπεύθυνη για την εξεύρεση και τη σύλληψη. Η ομάδα το μόνο που κάνει είναι να στερεί τη δυνατότητα σε κάποιον να παίρνει εισιτήριο».
 
Μπορεί να λειτουργήσει άμεσα; Η κάρτα φιλάθλου να καταργηθεί; «Για τους ουδέτερους φιλάθλους, μπορεί να βγάζει κάρτα μέλους του ΚΟΑ για να παίρνει εισιτήρια από εκεί μέσω της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς έτσι θα γίνεται σωστή διαχείριση από άτομα που έρχονται από εξωτερικό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει το συγκεκριμένο μέτρο. Να μιλήσουμε λίγο πιο ξεκάθαρα, πρέπει επιτέλους όλοι να πάρουν μια θέση, αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, το οποίο θα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κατανοήσουμε. Δεν περιμένουμε απαντήσεις, κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια. Σε αυτό το νησί λέμε αφού δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα και τελικά δεν αντιμετωπίζουμε τίποτα».
 
Διαβάστε επίσης: