Πώς να μην το γλεντά ο Τραμετσάνι που… κουτουλάει τους παίκτες του!

Στις 21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ, ο Πάολο Τραμετσάνι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Από τότε χρειάστηκε λίγες εβδομάδες για να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν πλέον να… εκπέμπουν στους ρυθμούς του Ιταλού τεχνικού. Η αλλαγή του συστήματος έδωσε άλλη ώθησε στην ομάδα της Λευκωσίας και οι έξι σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες αποδεικνύουν το ποιόν της ομάδας που φτιάχνει με τη δική του σφραγίδα ο Τραμετσάνι.

Στη μέχρι στιγμή πορεία του στον ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι είναι δίκαιος με όλους τους παίκτες και σε καμία περίπτωση δεν στέκεται σε ονόματα. Αυτό το αναγνωρίσουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του και δεν είναι τυχαίοι οι πανηγυρισμοί μετά από τα πλείστα γκολ.

Στον αγώνα κυπέλλου με την Δόξα, ο Πάολο Τραμετσάνι… κέρδισε το παιχνίδι με τις κινήσεις του από τον πάγκο. Έριξε τον Νατέλ στο 54’ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 60’, ενώ στο 64’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μπάλονγκ και ο Ούγγρος πέτυχε την ολική ανατροπή δύο λεπτά αργότερα.

Ο 48χρονος προπονητής το γλέντησε έντονα στον πάγκο. Έβγαλε μία έντονη κραυγή, νιώθοντας δικαιωμένος για τις πετυχημένες κινήσεις του στην σκακιέρα. Περισσότερο δικαιωμένος θα πρέπει να νιώθει για τη διαχείριση των παικτών του και το πώς πετυχαίνει να πάρει το καλύτερο από αυτούς.

Ο Μπάλονγκ, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές σε προηγούμενα παιχνίδια, το πανηγύρισε τρέχοντας στον πάγκο για να… δεχθεί την κουτουλιά του προπονητή του, που έχει γίνει πλέον ένας συνηθισμένος πανηγυρισμός υπό τον Τραμετσάνι, που - για την ώρα - κερδίζει το στοίχημα στον… ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Δειτε Επισης

Ζευγάρι πήρε διαζύγιο επειδή οι δικηγόροι τους πάτησαν λάθος κουμπί
Πέθαναν τα γηραιότερα σιαμαία δίδυμα - Μπήκαν στο Γκίνες διαψεύδοντας τους γιατρούς
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτογράφος έριξε την GoPro του στον ωκεανό-Τα πλάσματα που τρομοκράτησαν το διαδίκτυο
Ξόδεψε 2.000 ευρώ για να καλύψει αποτυχημένο τατουάζ-Το «χτύπησε» μεθυσμένη και έμοιαζε με ανδρικό μόριο
Πατέρας στις ΗΠΑ δηλητηρίασε το μητρικό γάλα της 18 μηνών κόρης του για να μην πληρώνει διατροφή
Μυστήριο με άψυχο σώμα που βρέθηκε σε εκκλησία στην Ιταλία-Η στολή βρικόλακα και το κυνήγι φαντασμάτων
ΒΙΝΤΕΟ: Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει
ΒΙΝΤΕΟ: Πιγκουινάκια βουτούν από 15 μέτρα ύψος για το πρώτο τους μπάνιο στον Νότιο Ωκεανό
Σκύλος-party animal απέτυχε στη Δίωξη Ναρκωτικών, αλλά έγινε... σταρ στις διασώσεις από σεισμούς
Γυναίκα στην Κολομβία βρήκε την οικογένειά της 52 χρόνια μετά την απαγωγή της-«Είναι ένα πραγματικό όνειρο»