«Συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις…»

Τα θετικά από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θέλει να κρατήσει ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Για το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολο, ένα ντέρμπι. Εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο, δεν τον αφήσαμε να πιστέψει πέραν από κάποιας φάσης στο πρώτο μέρος. Οι δύο αλλαγές μας αποσυντόνισαν, ήταν αναγκαστικές, ήταν δύσκολο να βρούμε τα πατήματα μας. Ήταν άδικο για τα παιδιά, γιατί πιστέψαμε και το δείξαμε μέχρι το τέλος, έστω και με 10 παίχτες. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα, η ομάδα έχασε βαθμούς, όμως κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί μέχρι το τέλος. Είναι κρίμα για την προσπάθεια, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Κοιτάμε τον στόχο μας, να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τις δυο αναγκαστικές αλλαγές: «Πρόβλημα στον αστράγαλο και στο γόνατο ο Λοέ. Ο Γκόμεθ ένιωσε ενοχλήσεις δεν ξέρω αν είναι θλάση ή διάταση».

Για την ανατροπή και την ήττα: «Προσπαθούμε να βρίσκουμε τα θετικά. Αυτή είναι η ομάδα μας, να παίρνουμε το μάξιμουμ. Κάποιες συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν. Σήμερα με τους τραυματισμούς αποσυντονιστήκαμε. Είναι λεπτομέρειες, μερικές φορές είναι και η τύχη. Νομίζω πως το πλάνο και η δουλειά φαίνονται στο γήπεδο. Δεν έχουμε αλλαγές επιλογές, πρέπει να δουλεύουμε. Θα τις βελτιώσουμε».
 
Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Θα δούμε για τον Γενάρη. Δεν μπορώ να σας πω τώρα κάτι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και εκεί είναι η προσοχή μου. Είμαστε σε αναζήτηση».