«Μίλησα με πρόεδρο και Τέτι, είμαι χαρούμενος που ζητάνε την άποψή μου»

Χαρούμενος για την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας δήλωσε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεταγραφική περίοδο.

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έκαναν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που άλλαξε το σύστημά της, σήμερα έπαιξε με ρόμβο και μας δυσκόλεψε. Δεν είναι εύκολο να χάνεις 1-0 από την Ομόνοια και να το γυρίζεις. Ήταν μία ανηφόρα για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα».

Για την αλλαγή τακτικής στο δεύτερο ημίχρονο: «Η Ομόνοια μας έκλεισε τους χώρους, είχαμε δυσκολίες στο να χτίσουμε το παιχνίδι μας. Στο 2ο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας, το γυρίσαμε σε 3-4-1-2 και βάλαμε τον Ζαχίντ σε διαφορετική θέση για να βοηθήσει τον Τάμαρι και τον Νατέλ. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την παρουσία της. Ξανά συγχαρητήρια και στους παίκτες μου».

Για τη μεταγραφική περίοδο: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και τους έχω ζητήσει να περιμένουμε μέχρι τα τελευταία παιχνίδια για να είμαι σίγουρος τι θα πάρουμε. Θα πάρουμε παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα. Όλοι με γνωρίζουν καλύτερα και ξέρουν τι θέλω. Είμαι χαρούμενος που ζητάνε την άποψη μου. Αυτή την στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους ποδοσφαιριστές μου».