Έβαλε τρικλοποδιά και της Ανόρθωσης η Πάφος FC!

Ισόπαλες 2-2 εξήλθαν Ανόρθωση και Πάφος FC για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, με την παφιακή ομάδα μετά την έκπληξη απέναντι στην ΑΕΚ (1-0), να μην «λυγίζει» ούτε και από την ομάδα της Αμμοχώστου και να παραμένει αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Κεφάλι στο σκορ κατάφερε να πάρει με το καλημέρα της αναμέτρησης η Πάφος FC, με τον Σιρόκ να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Σίλντενφελτ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 0-1 στο 13’.

Δέκα λεπτά αργότερα, η απάντηση εκ μέρους των γηπεδούχων ήρθε από τον Κατσαράβα, ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 23’.

Στην ολική ανατροπή έφθασε με το καλημέρα της επανάληψης η Ανόρθωση, αυτή τη φορά με αυτογκόλ ποδοσφαιριστή της Πάφου και συγκεκριμένα με τον Ντόβμπνια στο 52’ με το κεφάλι του κέρδισε τον τερματοφύλακα της ομάδας του για το 2-1.

Εκεί που φαινόταν ωστόσο ότι η ομάδα της Αμμοχώστου ήλεγχε το υπέρ της προβάδισμα με την κατοχή της μπάλας, ο Νέμετς στο 67’ διαφοροποίησε τα σχέδια της Ανόρθωσης, καθώς μετά τη λανθασμένη έξοδο του Δημητρίου, ο ποδοσφαιριστής της Πάφου με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 2-2.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα και τον ένα βαθμό η Ανόρθωση πάει στους 20 βαθμούς και προσωρινά στην 4η θέση, ενώ η Παφιακή ομάδα παραμένει στην 9η θέση με 12 βαθμούς.
 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση: Δημητρίου, Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Κοφί, Μπεσάτ (75' Μπέκα), Βίκτορ, Ράγιος, Πράνιτς, Ντούρις, Κατσιαράβα

Πάφος: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς (87' Φιλιώτης), Ζάντερ, Κουλς, Φόλμπρεχτ, Ανγκούλο, Νέμετς, Ντόβμπνια 

Κίτρινες: Ντουγκλάο, Κοφί, Βίκτορ  / Ράσιτς, Μολ, Ζάντερ 

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαΐδης Χρίστος