«Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τον Απόλλωνα…»

Ως μία ευκαιρία η ομάδα του να προετοιμαστεί καλύτερα για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα χαρακτήρισε το αυριανό (13/12) τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Λεβερκούζεν, ο προπονητής της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα.
 
Για τον αγώνα: «Για εμάς ξέρουμε πως δυστυχώς θα είναι το τελευταίο της ευρωπαϊκής πορείας. Θα είναι όμως σημαντικό όπως με τη Ζυρίχη. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα που έχει και το κίνητρο της πρώτης θέσης. θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε. Θα είναι καλό τεστ για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μια πρόκληση για εμάς. Παίξαμε καλά μαζί τους στη Γερμανία όμως δεν νικήσαμε. Μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι όμως θα παλέψουμε μέχρι τέλους», ανέφερε αρχικά.
 
Για τη διαφορά με το παιχνίδι στη Γερμανία μεταξύ των δύο ομάδων: «O στόχος μας αυτή τη φορά είναι το αποτέλεσμα, να μην μείνουμε με τις εντυπώσεις. Για να πάμε στο επόμενο επίπεδο έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τέτοιες ομάδες δεν σου αφήνουν περιθώριο να έχεις πολλές ευκαιρίες».
 
Τα σενάρια ενδεκάδας σε σχέση και με τον ερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα: «Για εμάς αυτό που προέχει είναι το αυριανό παιχνίδι. Δεν τίθεσαι αντιμέτωπος κάθε μέρα με τη Λεβερκούζεν. Είναι σημαντικό και το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα. Θα έχουμε δύο ανταγωνιστικές ενδεκάδες και στα δύο ματς».
 
Αν θα τους βοηθήσει ο αγώνας με τη Λεβερκούζεν για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για το ματς της Δευτέρας είναι να κάνουμε αύριο ένα καλό ανταγωνιστικό 90λεπτό κόντρα στη Λεβερκούζεν. Έτσι θα προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι».
 
 «Παρά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα»
Στο πάνελ από πλευράς παικτών ήταν ο Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος σημείωσε: «Για εμάς τους παίκτες στα αποδυτήρια αυτό που λέμε είναι πως είναι μια σπουδαία ευκαιρία να παίξουμε με τη Λεβερκούζεν. Παρά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Για μένα και για τους περισσότερους συμπαίκτες μου είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».