«Ευχόμαστε όλοι οι δανεικοί να έχουν το ίδιο πάθος απέναντι στις ομάδες τους»

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες αναμένεται να μείνει ο Μανουέλ Τόρες, μετά το σοβαρό του τραυματισμό στον αγώνα με τον Ερμή.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός από τους πιο πολύτιμους παίκτες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Οι δηλώσεις της:

Για τη σημαντική νίκη κόντρα στον Ερμή: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και πολλές φορές έφτασε στα σημεία του αντιαθλητικού επιπέδου από την ομάδα του Ερμή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του Τόρες».

Για τον Τόρες: «Είχε πάρα πολύ έντονο οίδημα στο πόδι και περίμεναν να ξεφουσκώσει για να μπορέσουν να του κάνουν MRI. Όπως ανάφερε ο γιατρός του ιατρικού κέντρου, είχε πολλά χρόνια να δει τέτοιο τραυματισμό. Σήμερα θα έχουμε νεότερα. Αναμένεται ότι θα απουσιάσει 3-4 μήνες όμως θα έχουμε λεπτομερή αναφορά από την Ισπανία εντός της ημέρας».

Αν αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα: «Αυτό είναι κάτι το οποίο αφορά τον προπονητή. Δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει τα πλάνα. Όταν θα έρθει η στιγμή να γίνουν οι ενέργειες θα ενημερώσουμε και τον κόσμο»

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Ο Γουίλερ θα είναι εκτός λόγω καρτών. Έχουμε μια πολύ δύσκολη έξοδο στο Μακάρειο. Ξέρουμε ότι η Δόξα είναι μια αξιόλογη ομάδα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για να μπορέσουμε να έχουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Μαύρου και τους υπόλοιπους δανεικούς: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για τους παίκτες μας που έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο Γιάννη Μαύρου για την παρουσία του. Ευχόμαστε όλοι οι παίκτες των άλλων ομάδων να δείχνουν το ίδιο πάθος απέναντι στις ομάδες που ανήκουν».