Πέταξε για το τελευταίο στην Ευρώπη ο Απόλλωνας (vid+pics)

Αποστολή στη Μασσαλία: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας
 
Έτοιμος να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αναχώρησε σήμερα (12/12) το πρωί ο Απόλλωνας από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό τη Μασσαλία.
 
Η ομάδα της Λεμεσού, που τίθεται αντιμέτωπη με τη Μαρσέιγ στο «Σταντ Βελοντρόμ» την Πέμπτη (13/12) στις 19:55 για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να αποχαιρετήσει με το κεφάλι ψηλά την Ευρώπη αλλά και φυσικά  για οικονομικά οφέλη. Ας μην ξεχνάμε ότι η νίκη προσφέρει 570 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ισοπαλία 190 χιλιάδες.  

Την πρώτη και τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα στις 19:00 επί γαλλικού εδάφους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ενώ στις 18:30 ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, Σωφρόνης Αυγουστή, θα παραχωρήσει διάσκεψη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

Υπό το βλέμμα της UEFA βρίσκονται επίσης τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα με τις επεισοδιακές διαμαρτυρίες των «κίτρινων γιλέκων», χωρίς ωστόσο να τίθεται μέχρι στιγμής κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της κυπριακής μας ομάδας στη Μασσαλία.
 
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναχώρηση των γαλάζιων της Λεμεσού: