Τα χώνει στον Τράττο για τη διαιτησία με Απόλλωνα ο αντιδήμαρχος Παραλιμνίου

Τη διαιτησία αλλά και τη συμπεριφορά του Λεόντιου Τράττου στο παιχνίδι της ΕΝΠ με τον Απόλλωνα, σχολιάζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο αντιδήμαρχος Παραλιμνίου Αβραάμ Μουλαζίμης ο οποίος στο παρελθόν βρισκόταν στο Δ/Σ της Ένωσης.

Αναλυτικά:

"Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, όμως, παρόλο που έχουν περάσει δύο μέρες, νιώθω έντονα την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Η Ένωση μας, πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση, μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και γι αυτό τον λόγο πήρε και το χειροκρότημα του κόσμου. Παρά το άσχημο ξεκίνημα, κυριάρχησε στο γήπεδο και μόνο από ατυχία και τα σοβαρά διαιτητικά λάθη, δεν τα κατάφερε να πάρει αυτό που της άξιζε. Δύο πεντακάθαρα πέναλτι και αποβολή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ήταν τα κυριώτερα λάθη του Λεοντίου Τράττου. Είναι κρίμα και άδικο.

Ο Λεόντιος Τράττος ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Καλό θα ήταν να γνωρίζει ο κος Τράττος, ότι στο Παραλίμνι γίνονται τεράστιες προσπάθειες από την εταιρεία Tsokkos Hotels αλλά και από τον Δήμο Παραλιμνίου, για να κρατηθεί αυτή η ομάδα. Στο Παραλίμνι κε Τράττο, γνωρίζουμε πότε ένας διαιτητής δεν είναι σε καλή μέρα και κάνει λάθη. Η στάση σας ήταν προκλητική, τόσο απέναντι στον κόσμο της ομάδα μας, όσο και απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Αποκορύφωμα ήταν ο τρόπος που αντιμετωπίσατε τον Γιώργο Κολοκούδια. Εξηγείστε μας σας παρακαλώ, τι κακό είχε κάνει ο Γιώργος. Ζήτησε να καταλογιστεί το δεύτερο πεντακάθαρο πέναλτι και αντί να πάρει έστω μια αστεία εξήγηση από εσάς, κινηθήκατε προκλητικά και απειλητικά εναντίον του, ελπίζοντας σε αντίδραση του. 

Το Παραλίμνι κε Τράττο, φημίζεται για τη φιλοξενία του. Δεν είναι αδυναμία, η αυτοσυγκράτηση που έδειξε στο παιχνίδι ο κόσμος μας. Δείχνει την ποιότητα του και αυτό θα έπρεπε να το σεβαστείτε. 

Αβραάμ Μουλαζίμης

Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου"

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας